Servicii

Bazin de Inot More

Bazin de Inot

Bazin de Inot

Descoperă plăcerea înotului în cel mai modern Bazin de Înot din zona de Sud a Bucureștiului: Viva Sport Club

Vezi mai multe detalii

Bazin de Inot

Bucură-te de o experiență de înot unică în cel mai modern bazin de inot la VIVA SPORT. Cu o piscină interioară impresionantă, având dimensiuni de 25m x 11m și adâncimi variabile între 1,3m și 1,8m, ne propunem să oferim o destinație perfectă pentru pasionații de înot. Bazinul de inot are 5 culoare de inot.

De ce sa alegi bazinul de înot Viva Sport:

1. Temperatura constantă a apei de 28-29 Grade Celsius: Indiferent de sezon, apa din bazin este întotdeauna la temperatura ideală.

2. Sisteme Avansate de Tratare a Apei: Folosim tehnologia de ultimă generație pentru a menține apa bazinului de înot curată și sigură. Cu metoda inovatoare de hidroliză, garantăm că apa este complet dezinfectată, fără substanțe iritante.

3. Diverse Programe de Înot: Indiferent dacă ești începător sau avansat, la VIVA SPORT găsești cursuri de înot pentru copii și adulți.

4. Instructori Calificați: Echipa noastră de instructori de înot profesioniști și prietenoși sunt aici pentru a-ți îmbunătăți tehnica și încrederea în apă.

5. Ambianță Relaxantă: Atmosfera noastră prietenoasă și relaxantă face ca fiecare ședință de înot să fie o experiență plăcută.

Alătura-te comunității noastre dedicată iubitorilor de înot și de un stil de viață sănătos. La VIVA SPORT, îți oferim mai mult decât un simplu bazin de înot – îți oferim o oportunitate de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur și confortabil. Alătură-te nouă astăzi și începe călătoria ta către un stil de viață sănătos și activ.

În cadrul clubului Viva Sport poți combina sesiunile de înot cu antrenamentele în sala de fitness sau cu antrenamentele de Aerobic. Accesează secțiunea de Tarife pentru a vedea toate combinațiile de abonamente. Alege abonamentul care ți se potrivește sau ne poți contacta telefonic și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Poți cumpăra abonament direct din sectiunea Shop din Meniu.

#bazindeinot #tarifeinot #beneficiiinot

Kickboxing Copii More

Kickboxing Copii

Kickboxing Copii

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii: Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor. Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității. Încredere în Sine: Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe…

Vezi mai multe detalii

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii:

Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor.

Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității.

Încredere în Sine:
Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe copii să câștige încredere.

Disciplină și Respect: Copiii învață valoarea disciplinei și a respectului, atât față de antrenor, cât și față de colegii lor.

Autoapărare: Chiar dacă scopul principal nu este acela de a învăța autoapărarea, copiii dobândesc abilități care le pot fi utile în situații de necesitate.

În concluzie, kickboxul pentru copii nu este doar despre luptă, ci despre dezvoltare personală, fizică și mentală, într-un mediu sigur și încurajator.

Vârsta minimă este de 5 ani.

Începând cu data de 20.09.2023 vă așteptăm cu drag alaturi de noi la clasele de kickbox pentru copii desfăsurate sub îndrumarea colegului nostru Emil Dumitrescu

Brazilian Butt More

Brazilian Butt

Brazilian Butt

Brazilian Butt este noul tip antrenament din programul de Aerobic (Grup Fitness). Participa la o prima sedinta pentru a te convinge de eficienta acestui antrenament asupra corpului.

Vezi mai multe detalii

Brazilian Butt

Ce trebuie sa stii despre antrenamentul Brazilian Butt?

1. Este perfect ptr incepatori
2.Intre genuflexiuni, fandari si deadlifting, exista nenumarate exercitii care va lucreaza partea inferioara a corpului.
3. Incorporeaza antrenamentul de forta si cardio ptr a construi masa musculara si a arde grasimile.
4. Introdu acest tip de antrenament in rutina ta ce pune accentul pe muschii fesieri, coapse, solduri si spate combinand toate miscarile de baza într-o singură rutina de fitness.


TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Pilates Reformer More

Pilates Reformer

Pilates Reformer - Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Vezi mai multe detalii

Pilates Reformer

Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat.
Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunchi, in picioare sau chiar atarnati de barele de sustinere. Cu ajutorul aparatului Reformer vei avea parte de un antrenament inedit si eficient.

Beneficii Pilates Reformer:

1. Antrenament muscular complet: La Reformer se pune accent pe dezvoltarea forței musculare, flexibilității și rezistenței. Aparatul permite implicarea mai multor grupuri musculare simultan, ajutând la creșterea tonusului muscular în mod echilibrat.

2. Îmbunătățirea posturii și flexibilității: Reformerul permite realizarea exercițiilor care vizează alinierea corectă a corpului, contribuind la îmbunătățirea posturii. De asemenea, exercițiile la Pilates Reformer îmbunătățesc flexibilitatea articulațiilor, ceea ce poate reduce riscul de accidentare și îmbunătăți mobilitatea generală.

3. Dezvoltarea abdomenului si spatelui: Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea forței musculare în zona trunchiului, adică mușchii abdominali, mușchii spatelui și mușchii pelvieni. Aceasta contribuie la stabilizarea corpului, îmbunătățirea echilibrului și prevenirea durerilor de spate.

4. Creșterea conștientizării corporale: Pilates Reformer implică o atenție deosebită acordată mișcărilor precise și controlate. Prin practicarea regulată a acestui tip de exerciții, vei dezvolta o mai bună conștientizare a propriului corp, îmbunătățind coordonarea și controlul mișcărilor.

5. Adaptabilitate pentru diferite niveluri de fitness: Exercițiile la Pilates Reformer pot fi adaptate în funcție de nivelul de fitness al fiecărui practicant. Aparatul permite ajustarea rezistenței și dificultății exercițiilor, ceea ce îl face potrivit pentru atât începători, cât și pentru cei avansați în practica Pilates.

Antrenamentele se desfasoara sub indrumarea unui instructor specializat fie in sesiuni de 1 la 1 (antrenamente personale) sau in sesiuni de grup de pana la 6 persoane.

Pentru programari va rugam sa sunati la nr de telefon 0725.828.482

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Barre Fitness More

Barre Fitness

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere…

Vezi mai multe detalii

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere etc.
Este potrivita pentru toate categoriile de varsta si pentru orice nivel de antrenament deoarece, desi ofera o intensitate ridicata, are un nivel de impact scazut. Dezvolta rezistenta cardiaca, imbunatateste postura, creste mobilitatea si ajuta la pierderea kilogramelor in plus oferind rezultate rapide.
Prin participarea la acest tip de antrenament vei obtine un abdomen plat, coapse mai suple, spate remodelat si postura imbunatatita. Si cu siguranta nu te vei plictisi deoarece este distractiv si nou, un concept dedicat si creat pentru femei

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Core Workout More

Core Workout

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri. Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si…

Vezi mai multe detalii

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri.
Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si echilibrarea musculaturii trunchiului si de sustinere a coloanei vertebrale. Totodata, este un antrenament intens si distractiv, de sustinere pentru intreg organismul, de preventie generala si de dezvoltare a nivelului de fitness.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Balet Copii More

Balet Copii

Varsta minima este de 4 ani!

Vezi mai multe detalii

Cursul de balet pentru copii este o metodă excelentă pentru copilul dumneavoastră de a dobândi o linie expresivă a corpului şi elasticitate, aşadar un corp sănătos. Baletul este un gen artistic construit din mişcări variate, ritmice şi expresive ale corpului, executate cu acompaniament muzical, îmbinând elemente din dans şi muzică.

Baletul se bazează pe reguli de execuţie foarte precise, pe o tehnică specifică ce conţine simetrie, claritate, echilibru, logică şi fluiditate.

În prima fază, copiii vor învăţa să-şi coordoneze mişcările şi să-şi îmbunătăţească flexibilitatea, se va dezvolta latura artistică, vor avea o ţinută corectă şi armonioasă alături de dobândirea noţiunilor de muzicalitate şi ritm.

Cursurile de balet pentru copii vor îndruma primii paşi ai copilului dumneavoastră către fascinanta lume a dansului, având ca scop obţinerea ţinutei corpului şi armonizarea fizică, formarea ritmului muzical şi dezoltarea creativităţii şi a graţiei.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Pump & Stretch More

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă foarte dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.

Vezi mai multe detalii

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.
Clasa incepe cu exercitii cardio care ne mențin in forma și ne încarcă de energie, combinate cu exercitii full body eficiente pentru tonifierea musculaturii și se incheie cu partea de stretching care este excelentă pentru sănătatea inimii tale, dar si pentru flexibilitatea, tonifierea și echilibru muscular. Antrenarea mobilității mușchilor prin exercițiile de detensionare te va ajuta să-i păstrezi tineri, menținând funcționalitatea corpului la cel mai înalt nivel.

Beneficiile clasei de Pump & Stretch
-creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort
-îmbunătățește coordonarea și echilibrul
-intensifică metabolismul şi contribuie la arderea grăsimilor
-îmbunătățește postura corpului

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Curs Gimnastica Acvatica More

Curs Gimnastica Acvatica

Gimnastica Acvatica

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara. Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi. Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica? – Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care…

Vezi mai multe detalii

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara.

Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi.

Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica?
– Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care practicând alte activităţi sportive ar riscă să îşi supună inima şi articulaţiile la o activitate prea intensă.
– Este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodată activităţi sportive şi au muşchii şi articulaţiile blocate de sedentarism.
– Este foarte eficace pentru persoanele care vor să se menţină în formă.
– Este salvator pentru persoanele care suferă de celulită.

De ce ai nevoie când vii la bazin pentru o sedinta de Gimnastica Acvatica?
– De costumul de baie, o pereche de papuci, casca pentru înot, un halat sau un prosop mare.
– De dorinţa de a te simţi mai bine, indiferent de problema care te preocupă
– De o cantitate de stres pe care ești pregătit să o dai la schimb pentru relaxare, tonifiere şi bună dispoziţie
– De o programare;

De ce este bine sa mergi la cursul de Gimnastica Acvatica:
– Îmbunătăţeşte sistemul cardio vascular şi respirator
– Întăreşte articulațiile
– Tonifiază musculatura
– Elimină țesutul adipos
– Elimină celulita
– În 50 de minute se pot arde până la 600 calorii
– Reda starea de bine si elimina stresul

Durata unei sedinte de Gimnastica Acvatica este de 50 min. Dupa efectuarea sedintei trebuie parasita zona piscinei.

Programarile la cursul de Gimnastica Acvatica din cadrul clubului Viva Sport se pot face numai telefonic la numerele de telefon din Receptie. Programarile la clasele de seara (dupa ora 17:00) se pot face in ziua respectiva incepand cu ora 09:00. Programarile la clasele care sunt dimineata in zilele de Luni pana Vineri se pot face cu o zi inainte incepand cu ora 15:00.
Anularea programarii se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei respective. In cazul contrar se considera sedinta efectuata.
Accesul in zona de Piscina Interioara se face cu 10 minute inainte de inceperea clasei si nu mai devreme, iar zona de Piscina Interioara trebuie eliberata cu pana la maxim 10 minute dupa terminarea clasei de Gimnastica Acvatica, in caz contrar trebuie achitata contravaloarea unei sedinte la cursul de perfectionare a inotului.

Tarife Curs in Gimnastica Acvatica

Tip Abonament Valabilitate Tarif
1 sedinta 50 minute 85 lei
Abonament 4 sedinte 30 zile 280 lei
Abonament 6 sedinte 30 zile 340 lei
Abonament 8 sedinte 30 zile 410 lei
Abonament 12 sedinte 30 zile 510 lei
Abonament 16 sedinte 30 zile 640 lei
Sala Fitness More

Sala Fitness

Sala de Fitness

Situat in zona de sud a Bucurestiului in sectorul 4, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din Sala de Fitness.

Vezi mai multe detalii

Sala de Fitness

La Sala de Fitness Viva Sport poti sa descoperi o experienta unica de a te antrena. Te invităm să experimentezi una dintre cele mai moderne și dotate săli de fitness din București. În cei peste 1000 de metri pătrați ai sălii noastre, vei găsi o gamă variată de echipamente de ultimă generație, menite să îți ofere un antrenament complet în fiecare zi.

Beneficiind de peste 150 de posturi de lucru și echipamente de top, vei putea realiza antrenamente variate și eficiente. Avem 22 de benzi de alergat, 31 de posturi cardio (biciclete fixe, biciclete eliptice, aparate de vâslit, etc.), 76 de aparate cu scripeți, cabluri și discuri, 12 bănci și posturi de lucru cu greutăți libere, o zonă dedicată antrenamentelor funcționale și chiar un aparat Synergy 360. De asemenea, vei avea la dispoziție saci de box și un sistem automat de control al temperaturii și ventilație, pentru a te simți mereu confortabil în timpul antrenamentelor.

Antrenamentele în sala de fitness oferă numeroase beneficii pentru sănătatea ta. Iată cinci dintre acestea:

1. Îmbunătățirea sănătății cardiace:

Antrenamentele cardiovasculare, cum ar fi alergatul pe banda, pedalatul pe bicicletă fixă și antrenamentele la biciletele eliptice, îmbunătățesc sănătatea inimii și a sistemului circulator. Ele ajută la reducerea riscului de boli de inimă și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

2. Creșterea forței și rezistenței musculare:

Antrenamentele cu greutăți ajută la dezvoltarea musculaturii și la creșterea forței. Acest lucru nu doar îmbunătățește aspectul fizic, ci și ajustează postura corectă.

3. Scăderea în greutate și controlul greutății:

Antrenamentele regulate în sala de fitness contribuie la arderea caloriilor și la creșterea ratei metabolice. Prin arderea caloriilor și construirea masei musculare, poți ajunge la un echilibru caloric și poți controla greutatea corporală.

4. Îmbunătățirea stării de spirit și reducerea stresului:

Exercițiile fizice eliberează endorfine, substanțe chimice în creier care acționează ca analgezice naturale și induc o senzație de bună dispoziție. Antrenamentele regulate pot ajuta la reducerea stresului, anxietății și depresiei, îmbunătățind starea ta de spirit și somnul.

5. Creșterea flexibilității și mobilității:

Antrenamentele care implică întinderi și exerciții de flexibilitate ajută la menținerea și îmbunătățirea mobilității articulațiilor și a flexibilității musculare. Aceasta poate duce la o gamă mai largă de mișcare, reducând riscul de accidentări și îmbunătățind calitatea vieții de zi cu zi.

Este important să vă consultați cu un antrenor din sala de fitness înainte de a începe orice program de antrenament pentru a te asigura că alegi exercițiile potrivite în funcție de starea ta fizică și obiectivele tale.

Apelează cu încredere la instructorii din Sala de Fitness.
Se recomandă să alternați antrenamentele de Fitness cu cele de Aerobic (Group Fitness) şi Indoor Cycling.
Promoţie: -10% reducere pentru studenţi la abonamentele de Fitness, Aerobic şi Piscină Day-Time de 90, 180 zi 360 de zile!

Acceseaza de mai jos lista de tarife si alege abonamentul de fitness care ti se potriveste!

Program Sala Fitness
L-V 07:00 – 22:00
S-D: 09:00 – 18:00

TARIFE

ABONAMENT FITNESS

Detalii

sala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitnesssala de fitness

sala de fitness

sala de fitness

sala de fitness

#salafitness #abonamentesalafitness #antrenorpersonalfitness#sala fitness wikipedia

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

Suna acum!
popup mare

OFERTA EXPIRA PESTE:

  • 00ZILE
  • 00ORE
  • 00MINUTE
  • 00SECUNDE
pop

Iepurasul te vrea Fit!

Cumpără acum un abonament la ofertă și dedică-te unui stil de viață sănătos!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde