Servicii

Kickboxing Copii More

Kickboxing Copii

Kickboxing Copii

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii: Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor. Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității. Încredere în Sine: Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe…

Vezi mai multe detalii

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii:

Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor.

Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității.

Încredere în Sine:
Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe copii să câștige încredere.

Disciplină și Respect: Copiii învață valoarea disciplinei și a respectului, atât față de antrenor, cât și față de colegii lor.

Autoapărare: Chiar dacă scopul principal nu este acela de a învăța autoapărarea, copiii dobândesc abilități care le pot fi utile în situații de necesitate.

În concluzie, kickboxul pentru copii nu este doar despre luptă, ci despre dezvoltare personală, fizică și mentală, într-un mediu sigur și încurajator.

Vârsta minimă este de 5 ani.

Începând cu data de 20.09.2023 vă așteptăm cu drag alaturi de noi la clasele de kickbox pentru copii desfăsurate sub îndrumarea colegului nostru Emil Dumitrescu

Brazilian Butt More

Brazilian Butt

Brazilian Butt

Brazilian Butt este noul tip antrenament din programul de Aerobic (Grup Fitness). Participa la o prima sedinta pentru a te convinge de eficienta acestui antrenament asupra corpului.

Vezi mai multe detalii

Brazilian Butt

Ce trebuie sa stii despre antrenamentul Brazilian Butt?

1. Este perfect ptr incepatori
2.Intre genuflexiuni, fandari si deadlifting, exista nenumarate exercitii care va lucreaza partea inferioara a corpului.
3. Incorporeaza antrenamentul de forta si cardio ptr a construi masa musculara si a arde grasimile.
4. Introdu acest tip de antrenament in rutina ta ce pune accentul pe muschii fesieri, coapse, solduri si spate combinand toate miscarile de baza într-o singură rutina de fitness.


TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Barre Fitness More

Barre Fitness

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere…

Vezi mai multe detalii

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere etc.
Este potrivita pentru toate categoriile de varsta si pentru orice nivel de antrenament deoarece, desi ofera o intensitate ridicata, are un nivel de impact scazut. Dezvolta rezistenta cardiaca, imbunatateste postura, creste mobilitatea si ajuta la pierderea kilogramelor in plus oferind rezultate rapide.
Prin participarea la acest tip de antrenament vei obtine un abdomen plat, coapse mai suple, spate remodelat si postura imbunatatita. Si cu siguranta nu te vei plictisi deoarece este distractiv si nou, un concept dedicat si creat pentru femei

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Core Workout More

Core Workout

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri. Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si…

Vezi mai multe detalii

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri.
Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si echilibrarea musculaturii trunchiului si de sustinere a coloanei vertebrale. Totodata, este un antrenament intens si distractiv, de sustinere pentru intreg organismul, de preventie generala si de dezvoltare a nivelului de fitness.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Balet Copii More

Balet Copii

Varsta minima este de 4 ani!

Vezi mai multe detalii

Cursul de balet pentru copii este o metodă excelentă pentru copilul dumneavoastră de a dobândi o linie expresivă a corpului şi elasticitate, aşadar un corp sănătos. Baletul este un gen artistic construit din mişcări variate, ritmice şi expresive ale corpului, executate cu acompaniament muzical, îmbinând elemente din dans şi muzică.

Baletul se bazează pe reguli de execuţie foarte precise, pe o tehnică specifică ce conţine simetrie, claritate, echilibru, logică şi fluiditate.

În prima fază, copiii vor învăţa să-şi coordoneze mişcările şi să-şi îmbunătăţească flexibilitatea, se va dezvolta latura artistică, vor avea o ţinută corectă şi armonioasă alături de dobândirea noţiunilor de muzicalitate şi ritm.

Cursurile de balet pentru copii vor îndruma primii paşi ai copilului dumneavoastră către fascinanta lume a dansului, având ca scop obţinerea ţinutei corpului şi armonizarea fizică, formarea ritmului muzical şi dezoltarea creativităţii şi a graţiei.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Pump & Stretch More

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă foarte dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.

Vezi mai multe detalii

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.
Clasa incepe cu exercitii cardio care ne mențin in forma și ne încarcă de energie, combinate cu exercitii full body eficiente pentru tonifierea musculaturii și se incheie cu partea de stretching care este excelentă pentru sănătatea inimii tale, dar si pentru flexibilitatea, tonifierea și echilibru muscular. Antrenarea mobilității mușchilor prin exercițiile de detensionare te va ajuta să-i păstrezi tineri, menținând funcționalitatea corpului la cel mai înalt nivel.

Beneficiile clasei de Pump & Stretch
-creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort
-îmbunătățește coordonarea și echilibrul
-intensifică metabolismul şi contribuie la arderea grăsimilor
-îmbunătățește postura corpului

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Curs Gimnastica Acvatica More

Curs Gimnastica Acvatica

Gimnastica Acvatica

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara. Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi. Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica? – Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care…

Vezi mai multe detalii

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara.

Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi.

Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica?
– Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care practicând alte activităţi sportive ar riscă să îşi supună inima şi articulaţiile la o activitate prea intensă.
– Este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodată activităţi sportive şi au muşchii şi articulaţiile blocate de sedentarism.
– Este foarte eficace pentru persoanele care vor să se menţină în formă.
– Este salvator pentru persoanele care suferă de celulită.

De ce ai nevoie când vii la bazin pentru o sedinta de Gimnastica Acvatica?
– De costumul de baie, o pereche de papuci, casca pentru înot, un halat sau un prosop mare.
– De dorinţa de a te simţi mai bine, indiferent de problema care te preocupă
– De o cantitate de stres pe care ești pregătit să o dai la schimb pentru relaxare, tonifiere şi bună dispoziţie
– De o programare;

De ce este bine sa mergi la cursul de Gimnastica Acvatica:
– Îmbunătăţeşte sistemul cardio vascular şi respirator
– Întăreşte articulațiile
– Tonifiază musculatura
– Elimină țesutul adipos
– Elimină celulita
– În 50 de minute se pot arde până la 600 calorii
– Reda starea de bine si elimina stresul

Durata unei sedinte de Gimnastica Acvatica este de 50 min. Dupa efectuarea sedintei trebuie parasita zona piscinei.

Programarile la cursul de Gimnastica Acvatica din cadrul clubului Viva Sport se pot face numai telefonic la numerele de telefon din Receptie. Programarile la clasele de seara (dupa ora 17:00) se pot face in ziua respectiva incepand cu ora 09:00. Programarile la clasele care sunt dimineata in zilele de Luni pana Vineri se pot face cu o zi inainte incepand cu ora 15:00.
Anularea programarii se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei respective. In cazul contrar se considera sedinta efectuata.
Accesul in zona de Piscina Interioara se face cu 10 minute inainte de inceperea clasei si nu mai devreme, iar zona de Piscina Interioara trebuie eliberata cu pana la maxim 10 minute dupa terminarea clasei de Gimnastica Acvatica, in caz contrar trebuie achitata contravaloarea unei sedinte la cursul de perfectionare a inotului.

Tarife Curs in Gimnastica Acvatica

Tip Abonament Valabilitate Tarif
1 sedinta 50 minute 75 lei
Abonament 4 sedinte 30 zile 240 lei
Abonament 6 sedinte 30 zile 295 lei
Abonament 8 sedinte 30 zile 360 lei
Abonament 12 sedinte 30 zile 450 lei
Abonament 16 sedinte 30 zile 560 lei
Sala Fitness More

Sala Fitness

Sala de Fitness

Situat in zona de sud a Bucurestiului in sectorul 4, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din sala de fitness.

Vezi mai multe detalii

Sala de Fitness

La Sala de Fitness Viva Sport poti sa descoperi o experienta unica de a te antrena. Te invităm să experimentezi una dintre cele mai moderne și dotate săli de fitness din București. În cei peste 1000 de metri pătrați ai sălii noastre, vei găsi o gamă variată de echipamente de ultimă generație, menite să îți ofere un antrenament complet în fiecare zi.

Beneficiind de peste 150 de posturi de lucru și echipamente de top, vei putea realiza antrenamente variate și eficiente. Avem 22 de benzi de alergat, 31 de posturi cardio (biciclete fixe, biciclete eliptice, aparate de vâslit, etc.), 76 de aparate cu scripeți, cabluri și discuri, 12 bănci și posturi de lucru cu greutăți libere, o zonă dedicată antrenamentelor funcționale și chiar un aparat Synergy 360. De asemenea, vei avea la dispoziție saci de box și un sistem automat de control al temperaturii și ventilație, pentru a te simți mereu confortabil în timpul antrenamentelor.

Beneficiile unui antrenament in Sala de Fitness:

 • tonifică şi ajută la creşterea masei musculare;
 • creşte rezistenţa la efort;
 • îmbunătăţeşte sistemul imunitar;
 • îmbunătăţeşte starea psihică;
 • accelerează ritmul de ardere al grăsimilor;

Apelează cu încredere la instructorii din Sala de Fitness.
Se recomandă să alternați antrenamentele de Fitness cu cele de Aerobic (Group Fitness) şi Indoor Cycling.
Promoţie: -10% reducere pentru studenţi la abonamentele de Fitness, Aerobic şi Piscină Day-Time de 90, 180 zi 360 de zile!

Acceseaza de mai jos lista de tarife si alege abonamentul de fitness care ti se potriveste!

Program Sala Fitness
L-V 07:00 – 22:00
S-D: 09:00 – 18:00

TARIFE

ABONAMENT FITNESS

Detalii

sala de fitness

sala de fitness

sala de fitness

Fitness Functional Workout More

Fitness Functional Workout

Fitness Functional Workout

Fitness Functional Workout (FFW) este un tip de antrenament special conceput pentru a antrena toate grupele de muschi care sunt folosite in miscarile de zi cu zi fie ca stai acasa sau mergi la munca sau practici un sport.

Vezi mai multe detalii

Antrenamentul este de grup si are loc in spatiul special amenajat din sala de fitness. Miscari precum ghemuitul, ridicatul sau trasul le veti putea face mult mai usor daca participati la acest tip de antrenament. Fitness Functional Workout este un antrenament care trebuie sa faca parte din rutina ta.

La fel ca in orice tip de antrenament este bine sa incepeti cu elementele de baza folosindu-va de greutatea corpului. Pe masura ce efectuati mai multe antrenamente si corpul dumneavoastra devine din ce in ce mai obisnuit cu acest tip de antrenament puteti adauga greutati exercitiilor pe care le efectuati marind astfel rezistenta.

Pentru a avea succes si a vedea rezultate este bine sa perseverati in acst tip de antrenament. O data pe luna veti avea posibilitatea sa faceti o eveluare corporala completa astfel incat sa va monitorizati evolutia.

Beneficiile antrenamentelor FFW:

 • imbunatateste starea generala a organismului
 • imbunatateste memoria musculaturii
 • creste mobilitatea
 • imbunatateste echilibrul si postura
 • creste rezistenta la efort si tonifieaza intreaga musculatura


 • Grupa este formata din maxim 12 persoane!
  Programeaza-te in receptie sau la nr de telefon 0725.828.482!

  Programul claselor

  Ziua Luni Marti Miercuri Joi Vineri
  Ora 19:00 19:00 19:00


  Tarife Fitness Functional Workout

  (este necesar abonament valabil cu acces la sala de fitness)

  *Abonamentele se pot achizitiona de membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic.
  **Ugrade-ul se poate achizitiona de catre membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic si care mai este valabil pe cel putin 30 de zile de la data achizitionarii!

  Abonament Valabilitate Tarif Lista
  Prima sedinta GRATIS
  8 sedinte* 30 zile 90 lei
  12 sedinte* 30 zile 120 lei
  Upgrade FFW** + BONUS: 1 sedinta evaluare corporala 30 zile 150 lei

  *Abonamentele se pot achizitiona de membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic.
  **Ugrade-ul se poate achizitiona de catre membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic si care mai este valabil pe cel putin 30 de zile de la data achizitionarii!

  Piscina Interioara More

  Piscina Interioara

  Viva Sport Club dispune de o piscină interioară semi-olimpică, bazin destinat cursurilor de Aqua Gym, bazin Aqua Bebe şi Jacuzzi.

  Piscina Interioara Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius. Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea…

  Vezi mai multe detalii

  Piscina Interioara

  Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius.


  Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea mai moderna si ecologica metoda disponibila la acea data, „Electroliza salina”.
  Odata cu Revolutia tehnologica, au evoluat si sitemele de tratare a apei din bazinele de inot.
  Astazi tehnica s-a dezvoltat atat de mult, incat sistemele electronice de tratare au nevoie de cantitati infime de saruri (1gram la 100 litrii de apa) dezinfectand apa fara a produce componente iritante.
  Asa cum v-am obisnuit deja, am investit in permanenta pentru a va putea pune la dispozitie cele mai noi descoperiri in domeniu.
  Astfel, bazinele VIVA SPORT sunt dezinfectate cu cele mai moderne sisteme de tratare prin metoda hidrolizei. Aceste echipamente inovative, fabricate in Spania de startup-ul Sugar Valley doteaza in prezent cele mai exclusiviste piscine din lume.

  Înotul este o activitate care îți aduce o multitudine de beneficii, fizice, mentale şi sociale:

  • Stimulează circulaţia şi creşte rezistenţa organismului
  • Creşte capacitatea respiratorie
  • Accelerează arderea caloriilor şi te ajută să slăbeşti
  • Dezvoltă musculatura şi reduce celulita
  • Fortifică articulaţiile
  • Accelerează vindecarea mai multor boli – dizabilităţi fizice, astm, hernie de disc etc. De asemenea, pune pe fugă stresul şi elimină stările depresive şi pe cele de anxietate.

  Dotarile din zona de Piscina:

  • Piscina semi-olimpica – temp. apa 29-30 grade Celsius
  • Bazin Aqua Bebe pentru bebelusi – temp. apa 32 grade Celsius
  • Bazin Aqua Gym temp. apa 29-30 grade Celsius  Citeste si „7 motive ca sa te apuci de inot”

  TARIFE

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT!

  Detalii

  beneficiile_inotului

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  piscina interioara

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!

  Sarbatoreste Saptamana Europeana a Sportului!

  pana la 20% reducere

  la abonamentele din oferta!

  AdobeStock 423106888