Sala Fitness

Sala de Fitness

Situat in zona de sud a Bucurestiului in sectorul 4, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din sala de fitness.

Sala de Fitness

La Sala de Fitness Viva Sport poti sa descoperi o experienta unica de a te antrena. Te invităm să experimentezi una dintre cele mai moderne și dotate săli de fitness din București. În cei peste 1000 de metri pătrați ai sălii noastre, vei găsi o gamă variată de echipamente de ultimă generație, menite să îți ofere un antrenament complet în fiecare zi.

Beneficiind de peste 150 de posturi de lucru și echipamente de top, vei putea realiza antrenamente variate și eficiente. Avem 22 de benzi de alergat, 31 de posturi cardio (biciclete fixe, biciclete eliptice, aparate de vâslit, etc.), 76 de aparate cu scripeți, cabluri și discuri, 12 bănci și posturi de lucru cu greutăți libere, o zonă dedicată antrenamentelor funcționale și chiar un aparat Synergy 360. De asemenea, vei avea la dispoziție saci de box și un sistem automat de control al temperaturii și ventilație, pentru a te simți mereu confortabil în timpul antrenamentelor.

Beneficiile unui antrenament in Sala de Fitness:

  • tonifică şi ajută la creşterea masei musculare;
  • creşte rezistenţa la efort;
  • îmbunătăţeşte sistemul imunitar;
  • îmbunătăţeşte starea psihică;
  • accelerează ritmul de ardere al grăsimilor;

Apelează cu încredere la instructorii din Sala de Fitness.
Se recomandă să alternați antrenamentele de Fitness cu cele de Aerobic (Group Fitness) şi Indoor Cycling.
Promoţie: -10% reducere pentru studenţi la abonamentele de Fitness, Aerobic şi Piscină Day-Time de 90, 180 zi 360 de zile!

Acceseaza de mai jos lista de tarife si alege abonamentul de fitness care ti se potriveste!

Program Sala Fitness
L-V 07:00 – 22:00
S-D: 09:00 – 18:00

TARIFE

ABONAMENT FITNESS

Detalii

sala de fitness

sala de fitness

sala de fitness