Kickboxing

Kickboxingul este un antrenament care va pune in miscare intregul corp si foloseste lovituri de genunchi, de picior si pumni, dar include de asemenea elemente specifice pentru mai multa rezistenta fizica si flexibilitate.

Combinand tehnicile de arte martiale si exercitiile fizice de mare intensitate, cursurile de kickboxing reprezinta o alternativa perfecta la antrenamentele obisnuite de tip cardio.

Cursurile de kickboxing debuteaza cu exercitii de incalzire si isi maresc gradual intensitatea.

Tonifiere, echilibru, flexibilitate, forta si control total – acestea sunt principalele beneficii ale antrenamentelor de kickboxing de la Viva Sport Club .

De ce kickboxing?

1.Consolideaza increderea in propria persoana
Antrenamentele de kickboxing implica o puternica componenta psihologica si va ajuta sa va construiti si sa va mentineti starea de echilibru mental fie intr-o lupta fizica, fie in interactiunile zilnice cu cei din jur. Astfel, cantariti mereu avantajele si dezavantajele urmatoarei miscari si reusiti sa va canalizati mai bine efortul spre neutralizarea fortei adversarului.
2.Va simtiti tot timpul in siguranta
In urma antrenamentelor de kickboxing, invatati cum sa descurajati posibilii atacatori, cum sa evitati impactul loviturilor si sa ripostati la randul dumneavoastra pentru a va dezarma sau imobiliza adversarul si cum sa va concentrati intreaga putere a corpului in toate loviturile pe care le executati.
3.Reduce stresul?
Da, lovirea in mod repetat si cu forta a sacului de box va ajuta sa va eliberati de stres, furie sau starile de anxietate, oferindu-va un sentiment de usurare si de pace interioara. In plus, cursurile de kickboxing sunt o modalitate eficienta de a va infrunta starile de nervozitate cu atat mai mult cu cat este vorba despre o forma de exercitiu fizic care genereaza in organism endorfine, direct responsabile pentru nivelul dumneavoastra zilnic de optimism.

Cursurile de Kickboxing se tin 1 la 1 cu antrenorul sau la grupa.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii