Piscina Interioara

Viva Sport Club dispune de o piscină interioară semi-olimpică, bazin destinat cursurilor de Aqua Gym, bazin Aqua Bebe şi Jacuzzi.

Piscina Interioara Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius. Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea…

Piscina Interioara

Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius.


Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea mai moderna si ecologica metoda disponibila la acea data, „Electroliza salina”.
Odata cu Revolutia tehnologica, au evoluat si sitemele de tratare a apei din bazinele de inot.
Astazi tehnica s-a dezvoltat atat de mult, incat sistemele electronice de tratare au nevoie de cantitati infime de saruri (1gram la 100 litrii de apa) dezinfectand apa fara a produce componente iritante.
Asa cum v-am obisnuit deja, am investit in permanenta pentru a va putea pune la dispozitie cele mai noi descoperiri in domeniu.
Astfel, bazinele VIVA SPORT sunt dezinfectate cu cele mai moderne sisteme de tratare prin metoda hidrolizei. Aceste echipamente inovative, fabricate in Spania de startup-ul Sugar Valley doteaza in prezent cele mai exclusiviste piscine din lume.

Înotul este o activitate care îți aduce o multitudine de beneficii, fizice, mentale şi sociale:

  • Stimulează circulaţia şi creşte rezistenţa organismului
  • Creşte capacitatea respiratorie
  • Accelerează arderea caloriilor şi te ajută să slăbeşti
  • Dezvoltă musculatura şi reduce celulita
  • Fortifică articulaţiile
  • Accelerează vindecarea mai multor boli – dizabilităţi fizice, astm, hernie de disc etc. De asemenea, pune pe fugă stresul şi elimină stările depresive şi pe cele de anxietate.

Dotarile din zona de Piscina:

  • Piscina semi-olimpica – temp. apa 29-30 grade Celsius
  • Bazin Aqua Bebe pentru bebelusi – temp. apa 32 grade Celsius
  • Bazin Aqua Gym temp. apa 29-30 grade CelsiusCiteste si „7 motive ca sa te apuci de inot”

TARIFE

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT!

Detalii

beneficiile_inotului

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

Bazin de Inot