Situat in zona de sud a capitalei, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din sala de fitness.

La noi veti gasi o piscina interioara semi-olimpica cu 5 culoare, ce masoara 25m lungime, 11 m latime si o adancime de variaza de la 1,3 m pana la 1,8m. Bazinul este dotat cu sisteme de incalzire a apei, mentinandu-se constant o temperatura de 28-29 grade Celsius pe toata durata anului. Un lucru esential de mentionat este faptul ca dezinfectia apei se face prin procesul de electroliza a sarii (fara adaos de clor) si raze ultraviolete. In aceeasi incinta se gasesc si bazine special amenajate pentru Aqua Gym, Aqua Baby si un Jacuzzi care sa iti relaxeze intregul corp dupa un antrenament intens.

Piscina exterioara este pentru relaxare si pentru distractie si este deschisa pe perioada sezonului de vara!

Clubul are 5 sali de group fitness, unde in fiecare zi poti opta pentru una sau mai multe dintre urmatoarele clase de Aerobic: Zumba, Kangoo Jumps, ABT, Step Aerobic, Cardio & Tone, Suspension Workout, Power & Tone, Tonifiere PAF, Bosu, Passion Dance, Body Contour, Kickboxing, Bag Box, Khai Bo sau HIIT. Cea de-a cincea sala este destinata orelor de Indoor Cycling, cu 40 de biciclete speciale si intotdeauna un instructor motivatant ce conduce desfasurarea clasei, impune ritmul si nu uita sa te distreze, facand astfel ora sa curga mai usor.Urmand si combinand aceste clase mentionate, corpul tau poate ajunge rapid la forma si musculatura de mult dorita. Totul depinde de dorintele, necesitatile si rezistenta fiecaruia.

Sala de fitness are o suprafata de aproximativ 900 m² si este dotata cu peste 200 de posturi de lucru. Instructorii te vor ghida spre un antrenament corect si eficient.

Daca doresti un alt tip de antrenament, unul terapeutic, care sa iti echilibreze corpul si mintea, sa iti sporeasca flexibilitatea si sa iti tonifieze musculatura, fara nevoia imperativa de miscare cardio, Viva Sport iti pune la dispozitie cinci clase Body & Mind: Yogalates, Pilates, Body Art, Power Yoga si Qi Gong.

Pentru sanatatea si distractia prichindeilor, parintii pot alege pentru copiii lor dintre Arte Martiale, Dansuri, Street Dance, Gimnastica sau Balet. Programul este flexibil astfel incat antrenamentele sa nu se suprapuna cu orele lor de scoala.

Pe langa piscina interioara clubul este dotat si cu o piscina exterioara cu sezlonguri si bar. Un loc numai bun pentru a te relaxa si bronza.

Deasemenea, clubul ofera urmatoarele facilitati: solar, salon de masaj, cafenea, terasa, parcare si, bineinteles, vestiare separate pentru femei, barbati si copii, toate dotate cu dusuri, grupuri sanitare si sauna.

Si cum omul sfinteste locul, nu trebuie decat sa faci o vizita acestui club si sa te convingi de acest lucru, de profesionalismul si amabilitatea intregii “familii” Viva Sport, o echipa alcatuita din oameni pasionati, sportivi, nutritionisti si terapeuti cu indelungata pregatire in domeniu. Beneficiaza de cele mai eficiente, distractive si motivante ore de antrenament la Viva Sport, “clubul aproape de tine”!