Body & Mind

Barre Fitness More

Barre Fitness

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere…

Vezi mai multe detalii

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere etc.
Este potrivita pentru toate categoriile de varsta si pentru orice nivel de antrenament deoarece, desi ofera o intensitate ridicata, are un nivel de impact scazut. Dezvolta rezistenta cardiaca, imbunatateste postura, creste mobilitatea si ajuta la pierderea kilogramelor in plus oferind rezultate rapide.
Prin participarea la acest tip de antrenament vei obtine un abdomen plat, coapse mai suple, spate remodelat si postura imbunatatita. Si cu siguranta nu te vei plictisi deoarece este distractiv si nou, un concept dedicat si creat pentru femei

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Pilates More

Pilates

Una dintre cele mai cunoscute şi folosite tehnici de modelare şi întreţinere corporală este reprezentată de exerciţiile Pilates. Aceasta a fost inventată de culturistul de origine germană, Joseph Pilates, născut în 1883.

Vezi mai multe detalii

Pilates-ul este un antrenament modern de modelare armonioasa sigura si in asentiment cu majoritatea persoanelor care prezinta diferite probleme ale coloanei si nu numai.

In principiu este un antrenament static de tonifiere a musculaturii, avand exercitii adaptabile pentru incepatori, intermediari si avansati.

Scopul principal al clasei de Pilates este de a corecta anumite posturi, de a respira corect crescand astfel capacitatea pulmonara, de a obtine o mobilitate crescuta a corpului si nu in ultimul rand de a lucra musculatura profunda.

Pilates-ul poate fi considerata si o clasa de recuperare post traumatica, exercitiile fiind asemanatoare sau chiar aceleasi cu cele folosite de kinetoterapeuti.

Cine poate practica Pilates-ul?

Oricine poate practica acest tip de clasa de group fitness (aerobic) indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Care sunt beneficiile?

 • se lucreaza foarte bine muschii stabilizatori
 • se tonifieaza in profunzime musculatura
 • se imbunatateste modilitatea articulatiilor
 • se imbunatateste capacitatea pulmonara
 • se tonifieaza intregul organism (se efectueaza exercitii pentru toate grupele musculare)
 • creste oxigenarea creerului , avand ca urmare dezvoltarea puterii de concentrare

Pentru a participa la aceste clase nu este nevoie de programare. Accesul se face pe baza abonamentului de aerobic.

Va rugam sa consultati lista de tarife.

Un nou tip de antrenament: PILATES REFORMER!

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Viva Pilates Reformer More

Viva Pilates Reformer

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Pilates Reformer Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates. Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat. Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunchi, in picioare sau chiar atarnati de barele…

Vezi mai multe detalii

Pilates Reformer

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.
Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat.
Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunchi, in picioare sau chiar atarnati de barele de sustinere. Cu ajutorul aparatului Pilates Reformer vei avea parte de un antrenament inedit si eficient.

Beneficii:

 • Creste forta
 • Imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea
 • Imbunatateste coordonarea si echilibrul
 • Riscul de accidentare este redus deoarece esti mereu sub supravegherea unui instructor
 • Ajuta la tonifierea profunda a musculaturii

Tarife Antrenor Personal pentru Pilates Reformer

PILATES REFORMER Durata Pret
1 sedinta 180 lei
4 sedinte 30 zile 620 lei
8 sedinte 30 zile 1080 lei

Grup Pilates Reformer (2-4 persoane)

GRUP PILATES REFORMER Durata Pret
1 sedinta 100 lei
4 sedinte 30 zile 380 lei
8 sedinte 30 zile 680 leiProgramul grupelor de Pilates Reformer este urmatorul:
Luni – 20:00
Miercuri – 20:00
Joi – 20:00
Vineri – 20:00
Sedinta are durata de 50 minute.

Pentru programari la Pilates Reformer sunati la nr 0725.828.482.

Power Yoga More

Power Yoga

Această formă de Yoga, inventată de doi americani profesori de Yoga este folosită pentru a descrie un stil mai accesibil de Yoga, bazat pe asocierea dintre fitness, stretching şi flexibilitate.

Vezi mai multe detalii

În timpul exerciţiilor un rol important îl are respiraţia, asigurându-se astfel oxigenarea şi eliminarea tensiunii din ţesuturile musculare. Exerciţiile de Power Yoga îmbunătăţesc puterea de concentrare şi totodată ajută la alinierea coloanei vertebrale, corectând astfel deficienţele posturale. Mişcările intense de aerobic din cadrul antrenamentului de Power Yoga au că scop tonifierea musculaturii amplificând rezistenţă organismului.

Tai Chi Qi Qong More

Tai Chi Qi Qong

CHI KUNG (QI GONG) este un ansamblu de exerciţii interne pentru cultivarea celor “trei comori”: CHI – energia vitală, JING – esenţă şi SHEN – spiritul. Utilizând sufletul, respiraţia şi mişcările corporale, CHI KUNG activează valul intrinsec de energie vitală în lungul meridianelor, întăreşte organele interne, oasele, articulaţiile şi muşchii, previne bolile rezultate din stres şi ajută la dezvoltarea propriei conştiinţe la toate nivelele.

Vezi mai multe detalii

Pentru practicanţii constanţi, Qi Qong reprezintă esenţa şi baza unei vieţi sănătoase, fericite şi armonioase.
Qi Qong este un exerciţiu complet care aduce, în plan fizic, îmbunătăţiri tuturor organelor şi sistemelor funcţionale din corpul omenesc:

 • Sistem cardio-vascular: diminuează pulsaţiile inimii şi sporeşte irigarea sanguină şi volumul cardiac, ameliorând funcţia ventriculară; ameliorează circulaţia periferică şi cerebrală; reglează tensiunea arterială.
 • Sistem respirator: reglează ritmul respirator; îmbunătăţeşte volumul ventilaţiei pulmonare şi alveolare.
 • Sistem digestiv: ameliorează funcţiile stomacului şi colonului; reglează şi îmbunătăţeşte acţiunea peristatică a intestinelor; întăreşte ficatul şi pancreasul.
 • Sistem nervos: protejează scoarţa cerebrală printr-un mecanism inhibitor; reglează sistemul nervos vegetativ.
 • Sistem endocrin: reglează şi ameliorează funcţiile endocrine (glande hipofize, tiroide, testiculare, ovariene, suprarenale şi pancreatice).
 • Sistem imunitar: corectează alterațiile timusului; sporeşte numărul şi capacitatea limfocitelor; sporeşte imuno-globulele ca şi numărul şi activitatea celulelor macrofage.
 • Sistem locomotor: întăreşte oasele şi previne osteoporozele; sporeşte elasticitatea muşchilor şi tendoanelor.
 • Metabolismul: activează şi reglează metabolismul lipidelor (colesterol) şi zaharurilor.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

Suna acum!

Sarbatoreste Saptamana Europeana a Sportului!

pana la 20% reducere

la abonamentele din oferta!

AdobeStock 423106888