Aerobic

Brazilian Butt More

Brazilian Butt

Brazilian Butt

Brazilian Butt este noul tip antrenament din programul de Aerobic (Grup Fitness). Participa la o prima sedinta pentru a te convinge de eficienta acestui antrenament asupra corpului.

Vezi mai multe detalii

Brazilian Butt

Ce trebuie sa stii despre antrenamentul Brazilian Butt?

1. Este perfect ptr incepatori
2.Intre genuflexiuni, fandari si deadlifting, exista nenumarate exercitii care va lucreaza partea inferioara a corpului.
3. Incorporeaza antrenamentul de forta si cardio ptr a construi masa musculara si a arde grasimile.
4. Introdu acest tip de antrenament in rutina ta ce pune accentul pe muschii fesieri, coapse, solduri si spate combinand toate miscarile de baza într-o singură rutina de fitness.


TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Barre Fitness More

Barre Fitness

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere…

Vezi mai multe detalii

Clasa de Barre Fitness este o clasa eficienta care armonizeaza elementele de pilates, cu exerciții simple de tonifiere pentru obtinerea unui corp armonios si tonifiat. Aceasta implica musculatura intregului corp axandu-se pe lungirea si intarirea muschilor si se realizeaza cu sprijinul unei bare dar si cu ajutorul unor accesorii precum mingi, benzi elastice, cercuri, gantere etc.
Este potrivita pentru toate categoriile de varsta si pentru orice nivel de antrenament deoarece, desi ofera o intensitate ridicata, are un nivel de impact scazut. Dezvolta rezistenta cardiaca, imbunatateste postura, creste mobilitatea si ajuta la pierderea kilogramelor in plus oferind rezultate rapide.
Prin participarea la acest tip de antrenament vei obtine un abdomen plat, coapse mai suple, spate remodelat si postura imbunatatita. Si cu siguranta nu te vei plictisi deoarece este distractiv si nou, un concept dedicat si creat pentru femei

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Core Workout More

Core Workout

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri. Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si…

Vezi mai multe detalii

CORE Workout este un antrenament full body, inovativ, cu accent pe zona mediana a corpului: abdomen, lombari, fesieri.
Exercitiile se executa cu accesorii (gantere, discuri, saltea) si cu greutatea corpului. Sistemul de antrenament, bazat atat pe exercitii dinamice (de forta sau echilibru), cat si pe izometrii si exercitii statice, va ajuta la tonifierea, intarirea si echilibrarea musculaturii trunchiului si de sustinere a coloanei vertebrale. Totodata, este un antrenament intens si distractiv, de sustinere pentru intreg organismul, de preventie generala si de dezvoltare a nivelului de fitness.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Pump & Stretch More

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă foarte dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.

Vezi mai multe detalii

Pump & Stretch

Combinația de exercitii fizice promite numeroase beneficii într-o clasă dinamică și distractivă unde se utilizează accesorii din salile de Aerobic, având scopul de a-ti sculpta și tonifia corpul.
Clasa incepe cu exercitii cardio care ne mențin in forma și ne încarcă de energie, combinate cu exercitii full body eficiente pentru tonifierea musculaturii și se incheie cu partea de stretching care este excelentă pentru sănătatea inimii tale, dar si pentru flexibilitatea, tonifierea și echilibru muscular. Antrenarea mobilității mușchilor prin exercițiile de detensionare te va ajuta să-i păstrezi tineri, menținând funcționalitatea corpului la cel mai înalt nivel.

Beneficiile clasei de Pump & Stretch
-creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort
-îmbunătățește coordonarea și echilibrul
-intensifică metabolismul şi contribuie la arderea grăsimilor
-îmbunătățește postura corpului

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Step & Tone More

Step & Tone

Exerciţiile practicate în cadrul claselor de Step Aerobic va oferă un tonus muscular bun şi o condiţie fizică excelenţă.

Vezi mai multe detalii

Step & Tone
Step Aerobic reprezintă o clasa de aerobic dinamica, care se bazeaza pe folosirea steper-ului, cu miscari sigure pentru genunchi şi articulatii, de pasire pe, şi de pe step în diferite combinatii de exercitii, folosind şi miscari de brate, elemente de mobilitate şi echilibru.
Clasa de step are la baza exercitii care te solicita atat din punct de vedere cardio cat si de tonifiere.
Dezvoltand exercitiile de tonifiere care au la baza pasi simpli, putem obtine un antrenament mai complex si mai dificil, in functie si de intensitatea creata de instructor.

Pentru ca acest antrenament sa devina mai atractiv si mai eficient a fost structurat si adaptat pe muzica ritmata.

Cine poate participa?

Exercitiile de step au fost create initial ca un program de recuperare, astfel oricine poate participa la aceste clase indiferent de nivelul pregatirii fizice.

Care sunt beneficiile?

 • te ajuta sa slabesti sanatos
 • reduce tesutul adipos
 • creste rezistenta la efort
 • tonifiaza intregul corp
 • creste capacitate de concentrare si coordonare
 • intregul corp devine armonios cu o fibra lunga si o postura corecta


 • Accesul la aceasta clasa se face cu abonamentul cu acces la Aerobic.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

ABT More

ABT

ABT - Abs, Butt & Thighs

ABT – Această denumire se datorează termenilor din engleză “Abs, Butt and Thighs” şi are ca scop antrenamentul abdomenului, fesierilor şi al coapselor. Este o activitate intensă ce ajută la creşterea tonusului muscular în zonele vizate dar oferă şi un consum caloric foarte mare.

Vezi mai multe detalii

ABT-ul se adresează tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească aspectul fizic, fără a avea o pregătire sportivă anterioară.

Beneficiile clasei de Cardio ABT:

 • tonifiază musculatura abdomenului, coapselor şi fesierilor;
 • se ard aproximativ 500 calorii
 • creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort;
 • îmbunătăţeşte sistemul circulator;
 • oferă un aspect frumos musculaturii;
 • creste capacitatea pulmonara.

De mai jos poti sa iti alegi abonamentul care ti se potriveste!

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Power & Tone More

Power & Tone

Power & Tone este un antrenament complex, avand la baza exercitii executate cu ajutorul accesoriilor (bare, gantere, saltele, etc.), fiind structurat pe fiecare grupa musculara.

Vezi mai multe detalii

Este o clasa antrenanta dedicata atat femeilor cat si barbatilor si are ca scop cresterea rezistentei, fortei si a tonusului muscular.
Datorită numarului mare de repetari efectuate, atat cu greutaţi, cat si cu propria greutate, consumul caloric este unul ridicat.

  Beneficiile clasei de Power & Tone:
 • reducerea tesutului adipos
 • cresterea rezistentei la efort
 • definirea musculaturii, musculatura capata un aspect placut
 • imbunatatirea sistemului circulatorClasa se adresează atât persoanelor începătoare cât şi celor avansate.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Cardio Tone More

Cardio Tone

Cardio Tone este o clasa de grup fitness (aerobic) in care se pune accentul in mare masura pe exercitiile de tip cardio.

Vezi mai multe detalii

Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului si are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la salteluta cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie.

Este o clasa eficienta din punct de vedere al arderii grasimilor, al cresterii rezistentei la efort, iar prin complexitatea ei poate deveni foarte vesela si distractiva.
Partea de tonifiere cuprinde exercitii diverse impartite pe fiecare grupa musculara fiind progresive ca intensitate si adaptate in functie de participantii la clasa.

La aceasta clasa poate participa oricine indiferent de nivelul de pregatire fizica.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Kickboxing More

Kickboxing

Kickboxingul este un antrenament care va pune in miscare intregul corp si foloseste lovituri de genunchi, de picior si pumni, dar include de asemenea elemente specifice pentru mai multa rezistenta fizica si flexibilitate.

Vezi mai multe detalii

Combinand tehnicile de arte martiale si exercitiile fizice de mare intensitate, cursurile de kickboxing reprezinta o alternativa perfecta la antrenamentele obisnuite de tip cardio.

Cursurile de kickboxing debuteaza cu exercitii de incalzire si isi maresc gradual intensitatea.

Tonifiere, echilibru, flexibilitate, forta si control total – acestea sunt principalele beneficii ale antrenamentelor de kickboxing de la Viva Sport Club .

De ce kickboxing?

1.Consolideaza increderea in propria persoana
Antrenamentele de kickboxing implica o puternica componenta psihologica si va ajuta sa va construiti si sa va mentineti starea de echilibru mental fie intr-o lupta fizica, fie in interactiunile zilnice cu cei din jur. Astfel, cantariti mereu avantajele si dezavantajele urmatoarei miscari si reusiti sa va canalizati mai bine efortul spre neutralizarea fortei adversarului.
2.Va simtiti tot timpul in siguranta
In urma antrenamentelor de kickboxing, invatati cum sa descurajati posibilii atacatori, cum sa evitati impactul loviturilor si sa ripostati la randul dumneavoastra pentru a va dezarma sau imobiliza adversarul si cum sa va concentrati intreaga putere a corpului in toate loviturile pe care le executati.
3.Reduce stresul?
Da, lovirea in mod repetat si cu forta a sacului de box va ajuta sa va eliberati de stres, furie sau starile de anxietate, oferindu-va un sentiment de usurare si de pace interioara. In plus, cursurile de kickboxing sunt o modalitate eficienta de a va infrunta starile de nervozitate cu atat mai mult cu cat este vorba despre o forma de exercitiu fizic care genereaza in organism endorfine, direct responsabile pentru nivelul dumneavoastra zilnic de optimism.

Cursurile de Kickboxing se tin 1 la 1 cu antrenorul sau la grupa.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

BOSU More

BOSU

BOSU – Both Sides Up sau Both Sides Utilized este un tip de antrenament cardio ce are la bază mişcările clasice de aerobic, dar care se execută pe o jumătate de sferă cu diametru de 65 de cm. Aceasta are două suprafețe: una plană şi una concavă.

Vezi mai multe detalii

Cardio BOSU are rolul de a vă ajuta să vă găsiţi echilibrul corporal. Este ştiut că exerciţiile care solicită menţinerea echilibrului fizic ajută la tonifierea profundă a musculaturii. Acest tip de clasa de aerobic se adresează tuturor categoriilor de persoane indiferent de vârstă. Nu necesită un echipamement sportiv special, însă este bine să aveţi la dumneavoatră încălţăminte sport curată, prosop şi o sticlă cu apă.

Exerciţiile cu BOSU îmbină perfect mişcările de Aerobic cu distracţia.

Exită trei tipuri de antrenamente:

 • cardiovascular;
 • pentru echilibru;
 • pentru controlul poziţiei;

Beneficiile claselor de BOSU:

 • ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular;
 • ajută la recuperarea fizică după anumite accidente;
 • întăreşte muşchii implicaţi în respiraţie;
 • întăreşte muşchiul cardiac;
 • creşte numărul de celule roşii în sânge;
 • reduce stresul şi diminuează depresia.
Body Suspension More

Body Suspension

Antrenamentul de Body Suspension este unul dintre cele mai populare concepte de antrenament funcţional. Acest tip de clasă se bazează pe exerciții cardio, de tonifiere şi de forţă executate cu ajutorul chingilor.

Vezi mai multe detalii

Avantajele antrenamentelor Body Suspension (TRX):

 • creşte forţa musculară;
 • creşte mobilitatea articulaţiilor;
 • creşte agilitatea;
 • ajută la dezvoltarea muşchilor stabilizatori;
 • tonifiază musculatura abdominală;
Tonifiere PAF More

Tonifiere PAF

Tonifiere PAF este o clasa de aerobic (group fitness) ce are ca scop să aducă în cadrul antrenamentului de aerobic eficiența exerciţiilor de tonifiere a musculaturii (picioare, abdomen, fesieri) fără a renunţa la beneficiile exerciţiilor cardio vasculare.

Vezi mai multe detalii

Obiectivele urmărite sunt acelea de definire a musculaturii şi reducere a ţesutului adipos din zonele predispuse formării celulitei.
Exerciţiile cardio moderate în asociere cu cele de tonifiere declanşează un proces eficient de îmbunătăţire a aspectului pielii şi reducere a celulitei.
Plecând de la acest principiu, urmând clase de tonifiere paf în asociere cu alte antrenamente de tip aerobic din cadrul programului nostru, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Beneficii:

 • reduce tesutul adipos
 • tonifiaza musculatura picioarelor, abdomenului si fesierilor
 • creste rezistenta la efort
 • musculatura capata un aspect placut
 • Zumba More

  Zumba

  ZUMBA este o clasă cardio de aerobic, unde se lucrează foarte intens, arzându-se foarte multe calorii. ZUMBA combină exerciţiile cardio cu exerciţii de tonifiere şi definire a musculaturii, acestea realizându-se pe ritmuri de muzică latino, pop etc.

  Vezi mai multe detalii

  ZUMBA este o metodă distractivă perfectă pentru a arde calorii şi a vă tonifia întregul corp.

  De ce să alegi ZUMBA ?

  • îmbină într-un mod distractiv dansul cu aerobicul;
  • este o metodă foarte bună de a te destinde şi de a obţine beneficii pentru mintea şi corpul tău;
  • la o singură şedinţa de ZUMBA poţi să arzi şi până la 1000 de calorii.
  • ZUMBA foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale, creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant;

  Ce mai astepti incearca si tu acest tip de exercitiu distractiv!
  Accesul la orele de zumba se face pe baza abonamentului de aerobic. Vezi aici tarifele!
  In sectiunea program poti vedea cand este urmatoarea clasa de zumba.

  Power Yoga More

  Power Yoga

  Această formă de Yoga, inventată de doi americani profesori de Yoga este folosită pentru a descrie un stil mai accesibil de Yoga, bazat pe asocierea dintre fitness, stretching şi flexibilitate.

  Vezi mai multe detalii

  În timpul exerciţiilor un rol important îl are respiraţia, asigurându-se astfel oxigenarea şi eliminarea tensiunii din ţesuturile musculare. Exerciţiile de Power Yoga îmbunătăţesc puterea de concentrare şi totodată ajută la alinierea coloanei vertebrale, corectând astfel deficienţele posturale. Mişcările intense de aerobic din cadrul antrenamentului de Power Yoga au că scop tonifierea musculaturii amplificând rezistenţă organismului.

  HIIT More

  HIIT

  Îţi prezentăm antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau antrenamentul pe intervale de intensitate. Unii îl mai numesc și antrenament milităresc de slăbire deoarece presupune executarea exercițiilor într-un mod foarte intens datoriă combinației dintre acestea, pauzelor mici sau inexistente.

  Vezi mai multe detalii

  Acesta este un sistem de antrenament uşor de implementat, care îţi oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil. Specialiștii au demonstrat în timp că eforturile intense, dar scurte ca durată, pot aduce mai multe beneficii decât efortul susţinut, de lungă durată.

  O sesiune de 20 de minute de antrenament HIIT arde mai multe grăsimi decât de ard în 45-60 de minute de cardio clasic.

  Beneficiile HIIT

  • Consum caloric mare, fără pierderea masei musculare
  • Creşterea sensibilităţii la insulină
  • Îți tonifiază musculatura
  • Antrenamente mai distractive şi mai accesibile
  • Crește metabolismul bazal
  Khai-Bo More

  Khai-Bo

  Khai Bo este un nou tip de antrenament introdus în programul Viva Sport, ce lucrează în ritm alert toate grupele de muşchi.

  Vezi mai multe detalii

  KHAI – BO este un tip de exerciţii de freestyle combat executate pe muzică. Lansat la sfârşitul anilor 90, este recunoscut că unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia.
  Este o clasă cardio, plină de energie, în timpul căreia se pot arde între 500 şi 700 calorii. Scopul principal al exerciţiilor este de a spori capacitatea cardiovasculară, rezistenţă, flexibilitatea şi forţa.
  Pe scurt, este antrenamentul aerobic care presupune lovituri inspirate din artele marţiale, practicat pe muzică alertă.

  Circuit Workout More

  Circuit Workout

  Circuit Workout este un antrenament cardio si de tonifiere, ce îți pune la încercare rezistența și forța musculară. În cadrul clasei pot fi cuprinse o mare varietate de exerciţii, ce sunt executate cu ajutorul accesorilor precum stepul, kettlebellul, ganterele, barele, saltea, mingea BOSU sau greutatea propriului corp. Astfel, variind exerciţiile şi tipurile de accesorii vă veţi mentine mult mai uşor interesul și în niciun caz nu vă veți plictisi până la finalul orei.

  Vezi mai multe detalii

  Exerciţiile din cadrul circuitului sunt în general ordonate astfel încât diversele grupe de muşchi să fie alternate, pentru a permite o recuperare adecvată. Pauzele între exerciţii sunt undeva între 30-60 secunde, iar cel de odihnă dintre circuite de 1-3 minute. Aceste exerciții se execută în mai multe serii de repetări, într-un interval de timp stabilit de către instructor.

  Beneficii:

  • crește forța musculară
  • crește viteza de reacție
  • dezvoltă rezistența
  • dezvoltă capacitatea cardio-respiratorie
  • creste capacitatea de concentrare si coordonare
  Bag Box More

  Bag Box

  O clasă de Bag Box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body Combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Este o clasa ultra dinamica si atentionam curiosii ca poate provoca dependenta! Acest tip de antrenamentfreestyle combat este unul raspandit si cautat in Marea Britanie, iar de cativa ani din ce in ce mai imbratisat si de romani.

  Vezi mai multe detalii

  Beneficii:

  • Bag boxingul este un sport care solicita mai multe grupe musculare in acelasi timp
  • Starea pe care ti-o da bag boxingul in timp ce te antrenezi este incredibila
  • Eliberezi foarte multa energie negativa acumulata in timpul zilei
  • Este un antrenament cardio pe parcursul caruia pierzi in jur de 700 de calorii
  • Imbunatateste capacitatea de efort si de coordonare a miscarilor

  Cine poate participa la aceasta clasa de aerobic?
  Atat barbatii cat si femeile pot participa indiferent de nivelul de pregatire fizica anterior!

  Nu esti inca convins?
  Urmareste video-ul de mai jos!

  Dynamic Ballet More

  Dynamic Ballet

  Test subtitle Dynamic Ballet

  Dynamic Ballet constă în mişcări din gimnastică de baza combinate cu mişcări de balet şi dans contemporan.

  Vezi mai multe detalii

  Având în vedere că se lucrează braţele şi picioarele se lucrează în acelaşi timp, această clasa este una cardio. De asemenea, se tonifiaza întreagă musculatura, folosindu-se mişcări de corectare a posturii. Muzică permite fluentă şi degajă elegantă şi mişcări graţioase. Permite o dezvoltare armonioasă a întregului corp. Te ajută să ai o ţinută frumoasă.

  Antrenor Personal More

  Antrenor Personal

  Antrenamentele cu un antrenor personal în sala de fitness sunt extrem de eficiente dacă doriţi să ajungeţi la formă dorită în cel mai scurt timp posibil.

  Vezi mai multe detalii

  Antrenorul personal vă va evalua şi reevalua răspunsul organismului şi metabolismului la exerciţiile din timpul antrenamentului. În funcţie de rezultatele obţinute, antrenorul va decide în continuare programul care trebuie urmat.
  Împreună cu antrenorul personal veţi stabili obiectivele pe care doriţi să le atingeţi în urmă programului de antrenament. Antrenorul va aprecia în funcţie de priorităţile dumneavoastră şi în funcţie de potenţialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

  De ce sa va antrenati cu un Antrenor Personal?

  • vă alcătuieşte un program complet de antrenament;
  • vă monitorizează evoluţia în timpul antrenamentelor;
  • vă asigură asistenţă în tehnici de realizare a exerciţiilor;
  • vă sfătuieşte în legătură cu alimentaţia ce trebuie urmată;

  NOU! Avem pachete cu antrenor personal pentru doua persoane! Vino cu prietenul, prietena si beneficiaza de beneficiile antrenamentelor in doi!

  Toti antrenorii clubului au experienta si certificari in domeniu.

  Vezi mai jos lista de pachete cu antrenor personal tarife!

  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!
  popup

  Îndragostește-te de Sport!

  ~oferta limitata~

  Cumpără acum un abonament la ofertă și dedică-te unui stil de viață sănătos!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde

  Oferta Martisorului!

  Sarbatoreste venirea Primaverii prin sport! Profita de reducerile la abonamente!

  Zile
  Ore
  Minute
  Secunde
  Campania de Reduceri s-a incheiat!
  of martisor fb1