Piscina

Bazin de Inot More

Bazin de Inot

Bazin de Inot

Descoperă plăcerea înotului în cel mai modern Bazin de Înot din zona de Sud a Bucureștiului: Viva Sport Club

Vezi mai multe detalii

Bazin de Inot

Bucură-te de o experiență de înot unică în cel mai modern bazin de inot la VIVA SPORT. Cu o piscină interioară impresionantă, având dimensiuni de 25m x 11m și adâncimi variabile între 1,3m și 1,8m, ne propunem să oferim o destinație perfectă pentru pasionații de înot. Bazinul de inot are 5 culoare de inot.

De ce sa alegi bazinul de înot Viva Sport:

1. Temperatura constantă a apei de 28-29 Grade Celsius: Indiferent de sezon, apa din bazin este întotdeauna la temperatura ideală.

2. Sisteme Avansate de Tratare a Apei: Folosim tehnologia de ultimă generație pentru a menține apa bazinului de înot curată și sigură. Cu metoda inovatoare de hidroliză, garantăm că apa este complet dezinfectată, fără substanțe iritante.

3. Diverse Programe de Înot: Indiferent dacă ești începător sau avansat, la VIVA SPORT găsești cursuri de înot pentru copii și adulți.

4. Instructori Calificați: Echipa noastră de instructori de înot profesioniști și prietenoși sunt aici pentru a-ți îmbunătăți tehnica și încrederea în apă.

5. Ambianță Relaxantă: Atmosfera noastră prietenoasă și relaxantă face ca fiecare ședință de înot să fie o experiență plăcută.

Alătura-te comunității noastre dedicată iubitorilor de înot și de un stil de viață sănătos. La VIVA SPORT, îți oferim mai mult decât un simplu bazin de înot – îți oferim o oportunitate de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur și confortabil. Alătură-te nouă astăzi și începe călătoria ta către un stil de viață sănătos și activ.

În cadrul clubului Viva Sport poți combina sesiunile de înot cu antrenamentele în sala de fitness sau cu antrenamentele de Aerobic. Accesează secțiunea de Tarife pentru a vedea toate combinațiile de abonamente. Alege abonamentul care ți se potrivește sau ne poți contacta telefonic și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Poți cumpăra abonament direct din sectiunea Shop din Meniu.

#bazindeinot #tarifeinot #beneficiiinot

Curs Gimnastica Acvatica More

Curs Gimnastica Acvatica

Gimnastica Acvatica

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara. Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi. Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica? – Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care…

Vezi mai multe detalii

Cursul de Gimnastica Acvatica este un program de antrenament cu instructor ce se desfasoara la piscina interioara.

Acest program este special conceput pentru persoanele care doresc sa slabeasca si care au probleme cu articulatiile, neputand practica alte sporturi.

Pentru cine este recomandat cursul de Gimnastica Acvatica?
– Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care practicând alte activităţi sportive ar riscă să îşi supună inima şi articulaţiile la o activitate prea intensă.
– Este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodată activităţi sportive şi au muşchii şi articulaţiile blocate de sedentarism.
– Este foarte eficace pentru persoanele care vor să se menţină în formă.
– Este salvator pentru persoanele care suferă de celulită.

De ce ai nevoie când vii la bazin pentru o sedinta de Gimnastica Acvatica?
– De costumul de baie, o pereche de papuci, casca pentru înot, un halat sau un prosop mare.
– De dorinţa de a te simţi mai bine, indiferent de problema care te preocupă
– De o cantitate de stres pe care ești pregătit să o dai la schimb pentru relaxare, tonifiere şi bună dispoziţie
– De o programare;

De ce este bine sa mergi la cursul de Gimnastica Acvatica:
– Îmbunătăţeşte sistemul cardio vascular şi respirator
– Întăreşte articulațiile
– Tonifiază musculatura
– Elimină țesutul adipos
– Elimină celulita
– În 50 de minute se pot arde până la 600 calorii
– Reda starea de bine si elimina stresul

Durata unei sedinte de Gimnastica Acvatica este de 50 min. Dupa efectuarea sedintei trebuie parasita zona piscinei.

Programarile la cursul de Gimnastica Acvatica din cadrul clubului Viva Sport se pot face numai telefonic la numerele de telefon din Receptie. Programarile la clasele de seara (dupa ora 17:00) se pot face in ziua respectiva incepand cu ora 09:00. Programarile la clasele care sunt dimineata in zilele de Luni pana Vineri se pot face cu o zi inainte incepand cu ora 15:00.
Anularea programarii se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei respective. In cazul contrar se considera sedinta efectuata.
Accesul in zona de Piscina Interioara se face cu 10 minute inainte de inceperea clasei si nu mai devreme, iar zona de Piscina Interioara trebuie eliberata cu pana la maxim 10 minute dupa terminarea clasei de Gimnastica Acvatica, in caz contrar trebuie achitata contravaloarea unei sedinte la cursul de perfectionare a inotului.

Tarife Curs in Gimnastica Acvatica

Tip Abonament Valabilitate Tarif
1 sedinta 50 minute 85 lei
Abonament 4 sedinte 30 zile 280 lei
Abonament 6 sedinte 30 zile 340 lei
Abonament 8 sedinte 30 zile 410 lei
Abonament 12 sedinte 30 zile 510 lei
Abonament 16 sedinte 30 zile 640 lei
Piscina Interioara More

Piscina Interioara

Viva Sport Club dispune de o piscină interioară semi-olimpică, bazin destinat cursurilor de Aqua Gym, bazin Aqua Bebe şi Jacuzzi.

Piscina Interioara Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius. Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea…

Vezi mai multe detalii

Piscina Interioara

Piscina interioara pentru înot măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime ce variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina interioara este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 29-30 grade Celsius.


Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea mai moderna si ecologica metoda disponibila la acea data, „Electroliza salina”.
Odata cu Revolutia tehnologica, au evoluat si sitemele de tratare a apei din bazinele de inot.
Astazi tehnica s-a dezvoltat atat de mult, incat sistemele electronice de tratare au nevoie de cantitati infime de saruri (1gram la 100 litrii de apa) dezinfectand apa fara a produce componente iritante.
Asa cum v-am obisnuit deja, am investit in permanenta pentru a va putea pune la dispozitie cele mai noi descoperiri in domeniu.
Astfel, bazinele VIVA SPORT sunt dezinfectate cu cele mai moderne sisteme de tratare prin metoda hidrolizei. Aceste echipamente inovative, fabricate in Spania de startup-ul Sugar Valley doteaza in prezent cele mai exclusiviste piscine din lume.

Înotul este o activitate care îți aduce o multitudine de beneficii, fizice, mentale şi sociale:

 • Stimulează circulaţia şi creşte rezistenţa organismului
 • Creşte capacitatea respiratorie
 • Accelerează arderea caloriilor şi te ajută să slăbeşti
 • Dezvoltă musculatura şi reduce celulita
 • Fortifică articulaţiile
 • Accelerează vindecarea mai multor boli – dizabilităţi fizice, astm, hernie de disc etc. De asemenea, pune pe fugă stresul şi elimină stările depresive şi pe cele de anxietate.

Dotarile din zona de Piscina:

 • Piscina semi-olimpica – temp. apa 29-30 grade Celsius
 • Bazin Aqua Bebe pentru bebelusi – temp. apa 32 grade Celsius
 • Bazin Aqua Gym temp. apa 29-30 grade CelsiusCiteste si „7 motive ca sa te apuci de inot”

TARIFE

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT!

Detalii

beneficiile_inotului

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

piscina interioara

Bazin de Inot

Piscina Exterioara More

Piscina Exterioara

Piscina exteriora in zona Piata Sudului, Berceni, sector 4, Bucuresti

O oaza de relaxare in agitatul Bucuresti! Asta reprezinta piscina noastra exterioara. Amenajata in curtea clubului Viva Sport, piscina este dotata cu sezlonguri, umbrele si muzica, tot meniul complet pentru ca timpul tau petrecut aici sa fie unul memorabil. Te asteptam cu gasca pe la noi! Apa din piscina exterioara este incalzita la aproximativ 28-29…

Vezi mai multe detalii

O oaza de relaxare in agitatul Bucuresti!
Asta reprezinta piscina noastra exterioara. Amenajata in curtea clubului Viva Sport, piscina este dotata cu sezlonguri, umbrele si muzica, tot meniul complet pentru ca timpul tau petrecut aici sa fie unul memorabil. Te asteptam cu gasca pe la noi!

Apa din piscina exterioara este incalzita la aproximativ 28-29 grade Celsius.

Este interzis consumul de bauturi din afara locatiei!

TARIFE

Vezi Lista de Tarife!

Detalii

Cursuri inot copii More

Cursuri inot copii

Cursuri Inot Copii

Cursuri Inot Copii Cursuri Inot Copii – Descoperă Cursurile de Înot pentru Copii la clubul Viva Sport – O oportunitate unică de dezvoltare și distracție! În cadrul clubului nostru, oferim cursuri de înot adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vârsta minimă pentru copii este de 4 ani (iar pentru cei mai mici de…

Vezi mai multe detalii

Cursuri Inot Copii

Cursuri Inot Copii – Descoperă Cursurile de Înot pentru Copii la clubul Viva Sport – O oportunitate unică de dezvoltare și distracție! În cadrul clubului nostru, oferim cursuri de înot adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vârsta minimă pentru copii este de 4 ani (iar pentru cei mai mici de 4 ani avem cursurile speciale de Aqua Bebe), însă suntem flexibili și putem face excepții în funcție de abilitățile fiecărui copil. Cu grupuri de maxim 8 copii, fiecare curs de înot se desfășoară sub supravegherea atentă a instructorilor și antrenorilor noștri dedicați.

De ce să îți înscrii copilul la cursuri de iniţiere în înot?
Înotul este un sport recomandat de specialiști, deoarece contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, stimulând atât mintea, cât și corpul și îmbunătățind sistemul imunitar.

  Beneficiile cursurilor de inot pentru copii:
 • Înotul este o deprindere ce îl va ajuta toata viața.
 • Îl ajută pe copil să își dezvolte abilitatea de a-și coordona mișcările.
 • Ajuta la dezvoltarea echilibrului fizic şi psihic.
 • Cursurile de înot ajută la dezvoltarea armonioasa a copilului.
 • Practicarea înotului îl ajută pe cel mic sa capete mai multă încredere in forțele proprii.

  • Alte informații si dotari:

  • Temperatura apei în bazinul de înot este menținută la un confortabil 29-30 de grade Celsius. C
  • Utilizăm un sistem de dezinfectare a apei prin electroliză a sării, eliminând astfel utilizarea excesivă a clorului.
  • Dispunem de vestiare separate pentru fetițe și băieți, dotate cu uscătoare de păr pentru confortul dumneavoastră.
  • Pentru părinți, avem o zonă de tribună special amenajată, de unde puteți urmări cu bucurie fiecare moment al cursurilor de înot în piscina interioară.
  • Alegeți Viva Sport pentru o experiență de înot sigură, distractivă și benefică pentru copilul dumneavoastră!

   Detalii Cursuri Inot Copii: 0728.977.705


   Contact

   Sunati pentru mai multe detalii

   Contacteaza-ne


   TARIFE

   Vezi Lista de Tarife!

   Detalii

   #tarife inot #inot wiki #beneficiile cursurilor de inot

  Aqua Bebe More

  Aqua Bebe

  Aqua Bebe oferă posibilitatea bebeluşului tău să descopere încă din primele luni de viaţă cea mai naturală şi mai liberă mişcare, care-l ajută să se dezvolte sănătos şi să îşi clădească, ușor dar sigur, încrederea în sine. Copiii care practică înotul timpuriu prezintă efecte vizibile la nivelul inteligenţei, concentrării, agilităţii şi abilităţilor perceptuale. Se dezvoltă emoţional, social şi fizic mult mai armonios.

  Vezi mai multe detalii

  Aqua Bebe

  Aqua Bebe sau Aqua Baby – urmând acest program, în preajma vârstei de un an, bebeluşii îşi transformă mişcările reflexe în mişcări coordonate şi devin foarte activi în relaţia cu apa, dezvoltând mişcări de înot.

  Apa caldă şi exerciţiile care vor fi incluse în programul cursurilor de aqua bebe vor avea nenumărate efecte benefice asupra creşterii şi dezvoltării psihomotorii ale copilului:

  • Creşterea capacităţii de concentrare
  • Creşterea imunităţii
  • Îmbunătăţirea calitatăţii somnului
  • Îmbunătăţirea funcţionalităţii aparatului cardio-respirator
  • La ce vârstă se pot începe cursurile de aqua bebe?
   În acest program se pot înscrie copii de la 6 luni până la vârstă de 3 ani.

   Ce trebuie să aveţi la dumneavoastră pentru cursurile de aqua bebe?
   Echipament necesar: Scutec de apa impermeabil, costum de baie care va fi pus peste scutec, prosop, papuci (daca este cazul), ochelari de inot (daca este cazul), casca de inot (daca este cazul);

   Ce condiţii oferim?

   • bazin separat pentru Aqua Bebe – au acces numai copii inscrisi la curs si instructorii clubului
   • temperatura apei din bazinul pentru bebeluși este constantă, între 33-34 grade Celsius;
   • dezinfecția apei se face prin procesul de hidroliză
   • sterilizarea apei se face cu raze UV;
   • filtrarea apei se face cu filtre cu mediu de filtrare din granule de sticlă
   • nu se foloseşte adaos de clor;
   • vestiare separate pentru copii şi adulţi;
   • vestiarele sunt dotate cu uscătoare de păr, cușete şi cabine de duș.   Pentru a participa la cursurile de Aqua Bebe este nevoie de programare. Suna acum pentru a face prima programare!

   TARIFE!

   ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

   Detalii

  Aqua Gym More

  Aqua Gym

  Aqua Gym este una dintre cele mai bune metode de a face mişcare fără a suferi traume asupra articulaţiilor şi tendoanelor la impactul cu solul dur. Clasele de Aqua Gym sunt tot mai căutate, mai ales în rândul femeilor, deoarece efortul depus este mai ușor de suportat decât cel din timpul claselor de aerobic. Aqua Gym înseamnă mai mult decât o simplă bălăceala în piscină sau nişte ture de bazin.

  Vezi mai multe detalii

  Aqua Gym

  Aqua Gym este una dintre cele mai bune metode de a face mişcare fără a suferi traume asupra articulaţiilor şi tendoanelor la impactul cu solul dur. Clasele de Aqua Gym sunt tot mai căutate, mai ales în rândul femeilor, deoarece efortul depus este mai ușor de suportat decât cel din timpul claselor de aerobic. Aqua Gym înseamnă mai mult decât o simplă bălăceala în piscină sau nişte ture de bazin.

  Pentru cine este recomandat Aqua Gym?
  Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate, care practicând alte activităţi sportive ar riscă să îşi supună inima şi articulaţiile la o activitate prea intensă.
  Este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodată activităţi sportive şi au muşchii şi articulaţiile blocate de sedentarism.
  Este foarte eficace pentru persoanele care vor să se menţină în formă.
  Este salvator pentru persoanele care suferă de celulită.

  De ce ai nevoie când vii la bazin pentru o sedinta de Aqua Gym?
  De costumul de baie, o pereche de papuci, casca pentru înot, un halat sau un prosop mare.
  De dorinţa de a te simţi mai bine, indiferent de problema care te preocupă
  De o cantitate de stres pe care ești pregătit să o dai la schimb pentru relaxare, tonifiere şi bună dispoziţie

  De ce este bine sa mergi la clasele de Aqua Gym:

 • Îmbunătăţeşte sistemul cardio vascular şi respirator
 • Întăreşte articulațiile
 • Tonifiază musculatura
 • Elimină țesutul adipos
 • Elimină celulita
 • În 55 de minute se pot arde până la 600 calorii
 • Reda starea de bine si elimina stresul
 • Accesul la clasele de Aqua Gym se face pe baza abonamentului de Initiere in Gimnastica Acvatica!

  Durata unei sedinte de Aqua Gym este de 50 min. Dupa efectuarea sedinte trebuie parasta zona piscinei.
  aqua gym
  Rezervarile la clasele de Aqua Gym din cadrul clubului Viva Sport se pot face numai telefonic la numerele de telefon din Receptie. Rezervarile la clasele de seara (dupa ora 17:00) se pot face in ziua respectiva incepand cu ora 09:00. Rezervarile la clasele care sunt dimineata in zilele de Luni pana Vineri se pot face cu o zi inainte incepand cu ora 15:00. Rezervarile la clasele din weekend (Sambata si Duminica) se fac de Vineri de la ora 15:00
  Anularea rezervarii se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei respective. In cazul contrar se considera sedinta efectuata. In situatia clientilor care detin abonamente cu intrari nelimitate, vor plati o dauna de 15 lei sau nu se vor mai putea a se programa pentru o perioada de 7 zile incepand de la data respectiva. Acumularea de catre Clientii detinatori de abonamente cu numar nelimitat de intrari, in decursul unei perioade de 30 de zile, a cel putin 2 absente la clasele unde au facut programari, va da dreptul VIVA SPORT sa suspende dreptul acestora de a mai face programari pentru o perioada de 30 de zile incepand de la data celei de-a doua absente.

  TARIFE

  Vezi Lista de Tarife!

  Detalii


  Cursuri inot adulti More

  Cursuri inot adulti

  Niciodată nu este prea târziu să înveţi să înoţi! De acum poţi să urmezi cursurile de înot pentru adulţi în cadrul clubului Viva Sport.

  Vezi mai multe detalii

  Cursuri Inot Adulti – Înotul este o activitate care îţi va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice până la cele mentale şi sociale:

  Înotul îţi oferă un excelent antrenament cardiovascular şi de asemenea îţi tonifică musculatura, te ajută să slăbeşti şi îţi fortifică plămânii.

  Înotul nu îţi forţează articulaţiile, din contra, este considerat o activitate cu risc scăzut de accidentări.

  Ajută la vindecarea diverselor afecţiuni ale aparatului locomotor.

  Dezvoltă calităţile de rezistenţă, viteză, îndemânare, atenţie sporită.

  Grupele de inot se tin cu minim 3 persoane!

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!
  popup mare

  OFERTA EXPIRA PESTE:

  • 00ZILE
  • 00ORE
  • 00MINUTE
  • 00SECUNDE
  pop

  Iepurasul te vrea Fit!

  Cumpără acum un abonament la ofertă și dedică-te unui stil de viață sănătos!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde