Pilates Reformer

Pilates Reformer - Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Pilates Reformer

Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat.
Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunchi, in picioare sau chiar atarnati de barele de sustinere. Cu ajutorul aparatului Reformer vei avea parte de un antrenament inedit si eficient.

Beneficii Pilates Reformer:

1. Antrenament muscular complet: La Reformer se pune accent pe dezvoltarea forței musculare, flexibilității și rezistenței. Aparatul permite implicarea mai multor grupuri musculare simultan, ajutând la creșterea tonusului muscular în mod echilibrat.

2. Îmbunătățirea posturii și flexibilității: Reformerul permite realizarea exercițiilor care vizează alinierea corectă a corpului, contribuind la îmbunătățirea posturii. De asemenea, exercițiile la Pilates Reformer îmbunătățesc flexibilitatea articulațiilor, ceea ce poate reduce riscul de accidentare și îmbunătăți mobilitatea generală.

3. Dezvoltarea abdomenului si spatelui: Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea forței musculare în zona trunchiului, adică mușchii abdominali, mușchii spatelui și mușchii pelvieni. Aceasta contribuie la stabilizarea corpului, îmbunătățirea echilibrului și prevenirea durerilor de spate.

4. Creșterea conștientizării corporale: Pilates Reformer implică o atenție deosebită acordată mișcărilor precise și controlate. Prin practicarea regulată a acestui tip de exerciții, vei dezvolta o mai bună conștientizare a propriului corp, îmbunătățind coordonarea și controlul mișcărilor.

5. Adaptabilitate pentru diferite niveluri de fitness: Exercițiile la Pilates Reformer pot fi adaptate în funcție de nivelul de fitness al fiecărui practicant. Aparatul permite ajustarea rezistenței și dificultății exercițiilor, ceea ce îl face potrivit pentru atât începători, cât și pentru cei avansați în practica Pilates.

Antrenamentele se desfasoara sub indrumarea unui instructor specializat fie in sesiuni de 1 la 1 (antrenamente personale) sau in sesiuni de grup de pana la 6 persoane.

Pentru programari va rugam sa sunati la nr de telefon 0725.828.482

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii