Activitati Copii

Balet Copii More

Balet Copii

Varsta minima este de 4 ani!

Vezi mai multe detalii

Cursul de balet pentru copii este o metodă excelentă pentru copilul dumneavoastră de a dobândi o linie expresivă a corpului şi elasticitate, aşadar un corp sănătos. Baletul este un gen artistic construit din mişcări variate, ritmice şi expresive ale corpului, executate cu acompaniament muzical, îmbinând elemente din dans şi muzică.

Baletul se bazează pe reguli de execuţie foarte precise, pe o tehnică specifică ce conţine simetrie, claritate, echilibru, logică şi fluiditate.

În prima fază, copiii vor învăţa să-şi coordoneze mişcările şi să-şi îmbunătăţească flexibilitatea, se va dezvolta latura artistică, vor avea o ţinută corectă şi armonioasă alături de dobândirea noţiunilor de muzicalitate şi ritm.

Cursurile de balet pentru copii vor îndruma primii paşi ai copilului dumneavoastră către fascinanta lume a dansului, având ca scop obţinerea ţinutei corpului şi armonizarea fizică, formarea ritmului muzical şi dezoltarea creativităţii şi a graţiei.

TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii

Cursuri inot copii More

Cursuri inot copii

Cursuri Inot Copii

Cursuri Inot Copii Cursuri Inot Copii – Descoperă Cursurile de Înot pentru Copii la clubul Viva Sport – O oportunitate unică de dezvoltare și distracție! În cadrul clubului nostru, oferim cursuri de înot adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vârsta minimă pentru copii este de 4 ani (iar pentru cei mai mici de…

Vezi mai multe detalii

Cursuri Inot Copii

Cursuri Inot Copii – Descoperă Cursurile de Înot pentru Copii la clubul Viva Sport – O oportunitate unică de dezvoltare și distracție! În cadrul clubului nostru, oferim cursuri de înot adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vârsta minimă pentru copii este de 4 ani (iar pentru cei mai mici de 4 ani avem cursurile speciale de Aqua Bebe), însă suntem flexibili și putem face excepții în funcție de abilitățile fiecărui copil. Cu grupuri de maxim 8 copii, fiecare curs de înot se desfășoară sub supravegherea atentă a instructorilor și antrenorilor noștri dedicați.

De ce să îți înscrii copilul la cursuri de iniţiere în înot?
Înotul este un sport recomandat de specialiști, deoarece contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, stimulând atât mintea, cât și corpul și îmbunătățind sistemul imunitar.

  Beneficiile cursurilor de inot pentru copii:
 • Înotul este o deprindere ce îl va ajuta toata viața.
 • Îl ajută pe copil să își dezvolte abilitatea de a-și coordona mișcările.
 • Ajuta la dezvoltarea echilibrului fizic şi psihic.
 • Cursurile de înot ajută la dezvoltarea armonioasa a copilului.
 • Practicarea înotului îl ajută pe cel mic sa capete mai multă încredere in forțele proprii.

  • Alte informații si dotari:

  • Temperatura apei în bazinul de înot este menținută la un confortabil 29-30 de grade Celsius. C
  • Utilizăm un sistem de dezinfectare a apei prin electroliză a sării, eliminând astfel utilizarea excesivă a clorului.
  • Dispunem de vestiare separate pentru fetițe și băieți, dotate cu uscătoare de păr pentru confortul dumneavoastră.
  • Pentru părinți, avem o zonă de tribună special amenajată, de unde puteți urmări cu bucurie fiecare moment al cursurilor de înot în piscina interioară.
  • Alegeți Viva Sport pentru o experiență de înot sigură, distractivă și benefică pentru copilul dumneavoastră!

   Detalii Cursuri Inot Copii: 0728.977.705


   Contact

   Sunati pentru mai multe detalii

   Contacteaza-ne


   TARIFE

   Vezi Lista de Tarife!

   Detalii

   #tarife inot #inot wiki #beneficiile cursurilor de inot

  Kyokushin More

  Kyokushin

  NOU - Karate Kyokushin din 24.01.2023

  Karate Kyokushinkai este una dintre cele mai complexe arte martiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizica armonioasa, cât si pe dezvoltarea mentala si disciplinara. Este un stil de lupta full contact, extrem de eficient pentru autoaparare, destinat atât copiilor, femeilor si persoanelor mai în vârsta, cât si sportivilor de performanta.

  Vezi mai multe detalii

  Karate Kyokushinkai este una dintre cele mai complexe arte martiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizica armonioasa, cât si pe dezvoltarea mentala si disciplinara. Este un stil de lupta full contact, extrem de eficient pentru autoaparare, destinat atât copiilor, femeilor si persoanelor mai în vârsta, cât si sportivilor de performanta.

  Zumba Kids More

  Zumba Kids

  Zumba Kids Viva Sport Club va propune o clasa noua, frumoasa, inedita si speram, bine primita. Clasa se adreseaza in primul rand adolescentilor ( 9-18 ani ), insa, alaturi de ei sunt invitati: parinti, frati si chiar bunici, pentru a petrece impreuna momente binefacatoare sanatatii fizice si psihice indiferent de varsta. Zumba Kids inseamna: muzica,…

  Vezi mai multe detalii

  Zumba Kids
  Viva Sport Club va propune o clasa noua, frumoasa, inedita si speram, bine primita.
  Clasa se adreseaza in primul rand adolescentilor ( 9-18 ani ), insa, alaturi de ei sunt invitati: parinti, frati si chiar bunici, pentru a petrece impreuna momente binefacatoare sanatatii fizice si psihice indiferent de varsta.
  Zumba Kids inseamna: muzica, dans, miscare, energie si stare generala de bine. Este o ora de relaxare activa, cu un nivel moderat de efort si cu numeroase beneficii, din care subliniem:
  Pe plan fizic:
  – imbunatatirea rezistentei la efort;
  – obtinerea unei coordonari mai bune;
  – invatarea unor miscari de dans;
  – dobandirea unei posturi mai bune;

  In plan psihic:
  – recreere mentala;
  – cresterea increderii in sine;
  – imbunatatirea relatiei parinte/bunic-copil

  Va asteptam cu mic cu mare la noua noastra provocare: ZUMBA KIDS.

  Dansuri Copii More

  Dansuri Copii

  Daca copilul dumneavoastra are prea multa energie si nu stiti cum sa si-o consume va ajutam noi cu un raspuns: prin cursuri de dans! Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este de dezvoltarea armonioasa, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Cu siguranta acest lucru va fi benefic pe parcursul vietii copilului.

  Vezi mai multe detalii

  Copilul dumneavoastră are prea multă energie şi nu ştiţi cum să şi-o consume? Cu ajutorul cursurilor de dans! Obiectivul cursurilor pentru copii este dezvoltarea armonioasă, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Cu siguranţă acest lucru va fi benefic pentru viitorul copilului dvs.

  Dansul, în combinaţie cu gimnastică aerobică, îi ajută în mod deosebit pe copiii care au probleme cu greutatea, dar sunt folositoare oricărui prichindel deoarece implică mişcare. Cursurile de dans se vor dovedi a fi benefice pentru copiii dumneavoastră din toate punctele de vedere. Îi vor ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ, vor socializa şi se vor distra.

  Prin dans, copiii învaţă şi munca în echipa, învaţă să se concentreze, le sunt îmbunătăţite abilităţile de percepţie, de observaţie, toate acestea având efecte pozitive în activităţile zilnice, inclusiv în cele şcolare. Dansul îl va învăţa pe copilul dumneavoastră să îşi dezvolte latura creativă, va învăţa să iubească ritmul şi muzica.

  Cui se adresează cursurile de dans?
  Cursurile de dans pentru copii organizate de Viva Sport Club se adresează tuturor copiilor care au peste 5 ani.

  Ce ar trebuie să îmbrace copilul meu în timpul cursurilor?
  Este recomandat ca pentru cursurile de dans, copilul să poarte o îmbrăcăminte lejeră ce îi permite mişcări specifice dansului. Hainele trebuie să permită absorbţia transpiraţiei gradual, pentru a evita ca cel mic să stea ud o perioadă lungă de timp.

  Ce încălţăminte este potrivită pentru cursurile de dans?
  Recomandăm orice tip de încălţăminte lejeră, cât mai uşoară şi cât mai flexibilă. Este preferabil ca încălţămintea să nu fie fixă pe piciorul celui mic, să fie cât mai flexibilă pentru a permite diverse mişcări ale piciorului.


  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Arte Martiale Copii More

  Arte Martiale Copii

  Cursurile de arte martiale va vor oferi o mai buna conditie fizica si va vor spori incredrea in sine; veti invata tehnici de autoaparare de la instructori de arte martiale profesionisti. Lectiile de arte martiale organizate de Viva Sport Club la sediul sau din Bucuresti se adreseaza copiilor.

  Vezi mai multe detalii

  Shotokan
  Shotokan este un stil de Karate introdus de maestrul Gichin Funakoshi (1868-1957). Foarte răspândit în lume, Shotokan se traduce prin “Şcoala lui Shoto”, după porecla (Shoto) sub care era cunoscut maestrul Funakoshi, dar există şi alte interpretări cum ar fi “Şcoala bradului şi a valului”, aici prin bradul mereu verde simbolizând veşnica tinereţe a concepţiilor şi neîncetata lor înnoire iar prin val, munca necurmată care trebuie depusă pentru a putea însuşi aceste principii, muncă asemenea valurilor care lovesc neîncetat ţărmul. Acest stil pune accentul pe poziţiile adânci şi lungi, pe tehnicile eficace în lupta de la distanţă şi pe dezvoltarea vitezei. Tehnicile de mâini şi cele de picior apar în proporţii egale.
  Antrenamentul cursurilor de Shotokan organizat de Viva Sport Club este impartit in 3 parti: kihon (elementele de baza), kata (forme sau modele de miscari), kumite (antrenament cu un adversar).

  Practicarea artelor martiale in Bucuresti, alaturi de instructorii Viva Sport Club este benefica atat pentru o conditie fizica mai buna cat si pentru sporirea increderii in fortele proprii in cazul unor situatii speciale in care este necesar sa va aparati.

  Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0725.828.482.


  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Aqua Karate More

  Aqua Karate

  Apa este un mediu excelent pentru exersarea musculaturii şi îmbunătăţirea formei fizice. În plus, hidratează, relaxează, tonifică muşchii şi ajută la diminuarea stresului. Aqua Karate presupune efectuarea unor exercţii similare celor din sală, dar într-un ritm mai lent, care creşte eficiența lor. Apa opune o rezistenţă de 12 ori mai mare decât aerul.

  Vezi mai multe detalii

  În mediul acvatic, un exerciţiu echivalează cu 10 exerciţii similare efectuate pe sol.

  Principalul avantaj al Aqua Karate faţă de antrenamentul obişnuit este că nu îţi solicită articulaţiile, deoarece apa reduce din greutatea corpului. În plus, apa masează și îmbunătăţeşte circulaţia.

  Alte beneficii ale exerciţiilor fizice în apă

  • Beneficii cardiovasculare – studiile au arătat că persoanele care suferă de hipertensiune moderată îşi pot ţine boală sub control cu ajutorul exerciţiilor regulate în apă.
  • Arzi calorii fără să pui presiune pe articulaţii, fiind unul dintre cele mai bune sporturi pentru persoanele supraponderale.
  • Îmbunătăţește mobilitatea şi flexibilitatea.
  • Creşte masa musculară, îmbunătăţește echilibrul şi reglează postura corpului.
  • Are un efect terapeutic analgezic: reduce durerile de spate şi pe cele provocate de articulaţiile rigide.
  • Are totodată un efet relaxant, precum un masaj antistres.

  Tarife:
  1 sedinta = 95 lei
  Abonament 4 sedinte = 320 lei
  Abonamentul are valabilitate 30 de zile.

  Gimnastica Copii More

  Gimnastica Copii

  Gimnastica este un sport natural pentru majoritatea copiilor. Tuturor le place să sară, să se caţere şi să facă tumbe. La cursurile de gimnastică îi vom ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ. Pe lângă dezvoltarea fizică, îşi vor îmbunătăți încrederea în forţele proprii. Vor învăţa să îşi controleze muşchii importanţi ai mâinilor şi picioarelor, vor fi mai puternici, şi îşi vor îmbunătăţi flexibilitatea întregului corp.

  Vezi mai multe detalii

  Beneficiile cursurilor de gimnastică pentru copii:

  • ajută la întărirea organismului;
  • sunt distractive;
  • copilul are posibilitatea de a-şi face noi prieteni;
  • promovează spiritul de echipă.

  Înscrierile la cursurile de gimnastică pentru copii se pot face la tel. 0725.828.482.

  Limita minimă de vârstă este de 4 ani.


  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Street Dance More

  Street Dance

  Street dance-ul ca şi formă de exprimare prin dans, a apărut la începutul anilor ’70 în SUA, pe coasta de vest prin Locking şi Popping, iar pe coasta de est, pe străzile Bronx-ului din New York prin Breakin’ ( Hip-Hop). El s-a manifestat ca o alternativă a tinerilor ce făceau parte dintr-o categorie socială dezavantajată de a-şi exprima nemulţumirile şi de a-şi trăi adolescenţa.

  Vezi mai multe detalii

  În timp, street dance-ul s-a transformat într-un mod de viaţă şi într-o cultură, stilurile dezvoltându-se continuu, fenomenul luând amploare în toată lumea prin competiţii, spectacole şi cursuri speciale de street dance.

  Street Dance-ul este foarte popular în ziua de azi, atât ca exerciţiu fizic, dar şi ca artă şi o formă de competiţie practicată în studiourile de dans, cât şi în alte spaţii. La noi, în cadrul cursurilor de street dance veţi învaţa mişcările, tehnica acestui stil de dans, veţi depăşi inhibiţia şi vă veţi face noi prieteni.

  Cele mai cunoscute din stilurile de dans ce se practică în zilele noastre, precum breakdance, popping sau locking au început să apară în jurul anilor 1970; hip hop new style şi house dance au apărut în jurul anilor 1980 în New York şi Los Angeles. Deşi la început fiecare stil a apărut şi s-a dezvoltat separat unul de celălalt, astăzi, toate sunt asociate mişcării hip hop deoarece au în comun mai multe elemente de street dance.

  În cadrul cursurilor veţi avea ocazia de a păşi într-o nouă lume, plină de oportunităţi, evoluţia fiecăruia fiind atent observată şi răsplătită prin avansarea în etapele următoare. Împreună putem reuşi!

  De ce să practicăm street dance-ul?

  • este “cool”
  • îţi faci rapid noi prieteni
  • te menţii în formă
  • este un stil nonconformist de dans, ai libertate de mişcare (freestyle)
  • îţi poţi face singur paşii de dans
  • este distractiv
  • elimini stresul


  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!
  popup mare

  OFERTA EXPIRA PESTE:

  • 00ZILE
  • 00ORE
  • 00MINUTE
  • 00SECUNDE
  pop

  Iepurasul te vrea Fit!

  Cumpără acum un abonament la ofertă și dedică-te unui stil de viață sănătos!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde