Dansuri Copii

Daca copilul dumneavoastra are prea multa energie si nu stiti cum sa si-o consume va ajutam noi cu un raspuns: prin cursuri de dans! Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este de dezvoltarea armonioasa, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Cu siguranta acest lucru va fi benefic pe parcursul vietii copilului.

Copilul dumneavoastră are prea multă energie şi nu ştiţi cum să şi-o consume? Cu ajutorul cursurilor de dans! Obiectivul cursurilor pentru copii este dezvoltarea armonioasă, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Cu siguranţă acest lucru va fi benefic pentru viitorul copilului dvs.

Dansul, în combinaţie cu gimnastică aerobică, îi ajută în mod deosebit pe copiii care au probleme cu greutatea, dar sunt folositoare oricărui prichindel deoarece implică mişcare. Cursurile de dans se vor dovedi a fi benefice pentru copiii dumneavoastră din toate punctele de vedere. Îi vor ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ, vor socializa şi se vor distra.

Prin dans, copiii învaţă şi munca în echipa, învaţă să se concentreze, le sunt îmbunătăţite abilităţile de percepţie, de observaţie, toate acestea având efecte pozitive în activităţile zilnice, inclusiv în cele şcolare. Dansul îl va învăţa pe copilul dumneavoastră să îşi dezvolte latura creativă, va învăţa să iubească ritmul şi muzica.

Cui se adresează cursurile de dans?
Cursurile de dans pentru copii organizate de Viva Sport Club se adresează tuturor copiilor care au peste 5 ani.

Ce ar trebuie să îmbrace copilul meu în timpul cursurilor?
Este recomandat ca pentru cursurile de dans, copilul să poarte o îmbrăcăminte lejeră ce îi permite mişcări specifice dansului. Hainele trebuie să permită absorbţia transpiraţiei gradual, pentru a evita ca cel mic să stea ud o perioadă lungă de timp.

Ce încălţăminte este potrivită pentru cursurile de dans?
Recomandăm orice tip de încălţăminte lejeră, cât mai uşoară şi cât mai flexibilă. Este preferabil ca încălţămintea să nu fie fixă pe piciorul celui mic, să fie cât mai flexibilă pentru a permite diverse mişcări ale piciorului.


TARIFE!

ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

Detalii