Kickboxing Copii

Kickboxing Copii

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii: Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor. Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității. Încredere în Sine: Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe…

Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii:

Formă Fizică: Kickboxul încurajează condiționarea fizică, consolidând rezistența, forța și flexibilitatea copiilor.

Coordonare: Exercițiile specifice kickboxului ajută la îmbunătățirea coordonării mâini-ochi și a agilității.

Încredere în Sine:
Stăpânirea unei tehnici sau pregătirea pentru un meci îi poate face pe copii să câștige încredere.

Disciplină și Respect: Copiii învață valoarea disciplinei și a respectului, atât față de antrenor, cât și față de colegii lor.

Autoapărare: Chiar dacă scopul principal nu este acela de a învăța autoapărarea, copiii dobândesc abilități care le pot fi utile în situații de necesitate.

În concluzie, kickboxul pentru copii nu este doar despre luptă, ci despre dezvoltare personală, fizică și mentală, într-un mediu sigur și încurajator.

Vârsta minimă este de 5 ani.

Începând cu data de 20.09.2023 vă așteptăm cu drag alaturi de noi la clasele de kickbox pentru copii desfăsurate sub îndrumarea colegului nostru Emil Dumitrescu