Bazin de Inot

Bazin de Inot

Descoperă plăcerea înotului în cel mai modern Bazin de Înot din zona de Sud a Bucureștiului: Viva Sport Club

Bazin de Inot

Bucură-te de o experiență de înot unică în cel mai modern bazin de inot la VIVA SPORT. Cu o piscină interioară impresionantă, având dimensiuni de 25m x 11m și adâncimi variabile între 1,3m și 1,8m, ne propunem să oferim o destinație perfectă pentru pasionații de înot. Bazinul de inot are 5 culoare de inot.

De ce sa alegi bazinul de înot Viva Sport:

1. Temperatura constantă a apei de 28-29 Grade Celsius: Indiferent de sezon, apa din bazin este întotdeauna la temperatura ideală.

2. Sisteme Avansate de Tratare a Apei: Folosim tehnologia de ultimă generație pentru a menține apa bazinului de înot curată și sigură. Cu metoda inovatoare de hidroliză, garantăm că apa este complet dezinfectată, fără substanțe iritante.

3. Diverse Programe de Înot: Indiferent dacă ești începător sau avansat, la VIVA SPORT găsești cursuri de înot pentru copii și adulți.

4. Instructori Calificați: Echipa noastră de instructori de înot profesioniști și prietenoși sunt aici pentru a-ți îmbunătăți tehnica și încrederea în apă.

5. Ambianță Relaxantă: Atmosfera noastră prietenoasă și relaxantă face ca fiecare ședință de înot să fie o experiență plăcută.

Alătura-te comunității noastre dedicată iubitorilor de înot și de un stil de viață sănătos. La VIVA SPORT, îți oferim mai mult decât un simplu bazin de înot – îți oferim o oportunitate de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur și confortabil. Alătură-te nouă astăzi și începe călătoria ta către un stil de viață sănătos și activ.

În cadrul clubului Viva Sport poți combina sesiunile de înot cu antrenamentele în sala de fitness sau cu antrenamentele de Aerobic. Accesează secțiunea de Tarife pentru a vedea toate combinațiile de abonamente. Alege abonamentul care ți se potrivește sau ne poți contacta telefonic și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Poți cumpăra abonament direct din sectiunea Shop din Meniu.

#bazindeinot #tarifeinot #beneficiiinot