cursuri dans copii

Activitati pentru copii

Suntem încântați să vă prezentăm o gamă variată de activități care îi vor încuraja pe copiii dvs. să se dezvolte într-un mediu distractiv și sigur. La Viva Sport Club, credem că fiecare copil merită șansa de a-și explora și dezvolta potențialul în moduri diferite. Prin urmare, am creat o paletă de cursuri specifice pentru a satisface diverse interese și nevoi.

 • *Cursuri Inot

  Apa este un mediu minunat pentru a dezvolta coordonarea, încrederea în sine și forța fizică. Copiii noștri învață tehnici de înot și de siguranță în apă, iar în timpul verii, petrecem mult timp la piscină, având grijă de sănătatea și dezvoltarea lor.

 • Gimnastica

  Încurajăm grația, flexibilitatea și coordonarea prin cursuri de gimnastică adaptate vârstei și nivelului de experiență al copiilor. De la role și sărituri până la echilibru și inele, oferim oportunități pentru a se dezvolta în mod constant.

 • Arte Martiale

  Discipline precum Shotokan si Aykido nu doar că îi învață pe copii tehnicile de autoapărare, ci și disciplina, respectul și autocontrolul. Acestea sunt valori pe care le putem integra în viața de zi cu zi a copiilor noștri.

 • Balet

  Baletul este o formă elegantă de exprimare artistică. Prin cursurile noastre de balet, copiii vor dezvolta grăția, flexibilitatea și o conexiune unică cu muzica și mișcarea.

 • Dans si Street Dance

  Dacă micuții dvs. iubesc muzica și ritmul, atunci dansul și street dance sunt potrivite pentru ei. Oferim lecții de dans în stiluri variate, de la hip-hop la dans de societate pentru a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și să-și exprime personalitatea prin mișcare.

 • Kyokushin

  Acest stil de arte marțiale se concentrează pe forță și rezistență fizică. Cursurile noastre de Kyokushin îi vor ajuta pe copii să își dezvolte puterea interioară, determinarea și încrederea în sine.

 • Kickboxing

  Kickboxul nu este doar pentru adulți. Este și o activitate minunată pentru copii, oferind multe beneficii

Accesul la activitatile de copii de mai sus (exceptand *Cursurile de Inot) se poate face cu un singur tip de abonament, astfel incat cel mic poate descoperii beneficiile mai multor tipuri de activitati sportive.

Indiferent de alegerea activității, copiii dvs. vor avea parte de o experiență educațională și distractivă într-un mediu sigur și sprijinitor alături de instructorii certificați pentru ficare activitate sportivă!

Înscrieți-vă acum la Viva Sport Club și lăsați-i pe copiii dvs. să exploreze lumea minunată a mișcării și a artei! Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită la centrul nostru.

La Viva Sport Club, investim în viitorul și dezvoltarea copiilor noștri!