Alte Servicii

Fresh Bar More

Fresh Bar

Ne plac obiceiurile sanatoase si ne preocupa alimentatia echilibrata a clientilor nostri, de aceea fresh barul Viva Sport ofera sucuri naturale, smoothie-uri din fructe si legume proaspete, cafea de specialitate si batoane nutritive.

Vezi mai multe detalii

Hidratarea inaintea antrenamentului din sala de fitness sau inaintea unei clase de aerobic este mai mult decat recomandata,insa si refacerea dupa efort, deopotriva, este mult mai usoara si rapida dupa consumul potrivit de vitamine si proteine.
Detox, energizare, vindecare, slabire, orice nevoie ai avea, in meniul barului nostru vei gasi solutia satisfacatoare!

Deasemenea cafeneaua este locul ideal de a socializa dupa sau inainte de antrenament.

Evaluare Corporala More

Evaluare Corporala

Evaluarea corporala (analiza compozitiei corporale) se face cu ajutorul cantarului Tanita MC 780. Acesta este un instrument ce foloseste principiul impedantei cu ajutorul frecventelor bio-electrice, avand 8 puncte de contact.

Vezi mai multe detalii

Acesta face analiza starii de sanatate indicandu-ne urmatoarele: greutatea, masa musculara, procentajul de grasime din corp, hidratarea corpului etc.. Acesta furnizeaza date stiintifice ce ne pot ajuta in crearea unui plan nutritional pentru scaderea in greutate sau cresterea masei musculare, precum si atingerea unei conditii fizice bune.

Aparatul detine functia analizei compozitiei corporale, analiza masa musculara-tesut adipos , analiza obezitatii si a varstei .

Este indicat ca inaintea inceperii unui program de fitness sa va evaluati starea dumneavoastra de sanatate si sa monitorizati cu regulariate progresul dumneavoastra.

Ce vei afla in urma analizei compozitiei corporale:
1. Nivelul de Grasime Corporala – grasimea corporala subcutanata. Un nivel ridicat al acestui parametru poate duce la un risc de a lua in greutate in mod necontrolat. Deasemenea indica faptul ca organismul este unul lipsit de energie si cu o rata metabolica scazuta.
2. Nivelul Masei Musculare. Cu cat nivelul masei musculare este mai mare cu atat acel organism are arderile mai intense. Nivelul mase musculare este determinat de efortul depus in timpul antrenamentelor si de calitatea proteinelor din alimentatie.
3. Nivelul de Masa Osoasa – reprezinta aportul de minerale din organism. Cauza unui deficit al masei osoase poate fi determinat de un stil de viata dezechilibrat (o alimentatie nesanatoasa si lipsa unui efort fizic) sau diferse patologii. Este important sa aveti o masa osoasa sanatoasa deoarece aceasta este sportul pentru o masa musculara sanatoasa.
4. Nivelul de Apa din Corp. Apa joaca un rol foarte important in sanatatea organismului. Raportul dintre apa intracelulara si cea extacelulara poate indica prezenta de edeme musculare.
5. Nivelul de Grasime Viscerala. Grasimea viscerala, este grasimea acumulata in jurul organelor. Un nivel ridicat poate duce la boli grave: boli de inima, hipertensiune, boli de ficat, hipertensiune, etc.
6. Varsta Metabolica
7. Indicele de Masa Corporala – este un indicator statistic al greutatii unei persoane raportate la inaltime si evalueaza in mod indirect daca masa corporala este insuficienta (subponderal), echilibrata (greutate optima) sau in exces (obezitate de diverse grade).
8. Metabolismul bazal – va arata numarul de calorii pe care organismul il consuma in repaus pe durata unei zile. Pentru a pierde in greutate trebuie consumat un numar de calorii sub aceasta valoare.

In urma analizei compozitiei corporale veti avea o vedere aprofundata asupra organismului si a ceea ce trebuie facut pentru a preveni anumite boli, ce parti ale corpului trebuiesc antrenate si ce regim trebuie urmat.

Tarif = 55 lei.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

Suna acum!
popup mare

OFERTA EXPIRA PESTE:

  • 00ZILE
  • 00ORE
  • 00MINUTE
  • 00SECUNDE
pop

Iepurasul te vrea Fit!

Cumpără acum un abonament la ofertă și dedică-te unui stil de viață sănătos!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde