Promotie Inot Copii

Oferă-i copilului tău bucuria de a se juca și simți în siguranță în apă! Profită de oferta cursurilor de înot la grupe Day-Time!

Înotul este una dintre cele mai importante abilități pe care un copil le poate dobândi. Înotul nu numai că oferă plăcere și distracție, dar are și numeroase beneficii pentru sănătatea și dezvoltarea generală a copiilor. Cursurile de înot pentru copii reprezintă o modalitate excelentă de a-i familiariza cu apa, de a le dezvolta abilitățile de înot și de a le oferi încredere în propriile forțe în mediul acvatic. În acest articol, vom explora recomandările și beneficiile cursurilor de înot pentru copii.

Promotie Cursuri Inot la grupe Day-Time

- pentru grupele de inot de Luni pana Vineri intre orele 12:00 ~15:00 -
- pentru celelalte grupe de inot sau antrenor personal tarifele sunt afisate in josul paginii -

5% Reducere la abonamentele de grup pentru frati

Recomandări pentru Cursurile de Înot pentru Copii:

 • 1. Începeți devreme

  Este recomandabil să începeți cursurile de înot pentru copii încă de la o vârstă fragedă. Cu cât copilul este mai mic când învață să înoate, cu atât este mai probabil să dobândească abilități solide de înot și să se simtă confortabil în apă.

 • 2. Consistență și perseverență:

  Programați cursurile de înot în mod regulat și încurajați copilul să continue să practice. Consistența și perseverența sunt cheia dezvoltării abilităților de înot.

 • 3. Pregătirea pentru apă:

  Asigurați-vă că copilul este pregătit emoțional și fizic pentru lecțiile de înot. Puteți să-l familiarizați cu apa înainte de prima lecție, organizând activități de joacă în piscină.

Beneficiile Cursurilor de Înot pentru Copii:

 • 1. Sănătate fizică:

  Înotul este un exercițiu excelent pentru întregul corp. Ajută la dezvoltarea musculaturii, a coordonării și la îmbunătățirea rezistenței cardiovasculare.

 • 2. Încredere și independență:

  Prin învățarea înotului, copiii câștigă încredere în propriile abilități. Capacitatea de a înota în apă îi face să se simtă independenți și capabili.

 • 3. Siguranță în apă:

  Cursurile de înot învață copiii să se simtă în siguranțăi în apă și să știe cum să reacționeze în situații de urgență.

 • 4. Sociabilitate:

  În cadrul cursurilor de înot la grupă, copiii au ocazia de a interacționa cu alți copii, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților sociale și la crearea de prietenii.

În concluzie, cursurile de înot pentru copii aduc numeroase beneficii, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Învățarea înotului într-un mediu sigur și susținător este esențială pentru dezvoltarea copilului și pentru pregătirea sa pentru viață. Așa că nu ezitați să începeți cursurile de înot pentru micuțul dumneavoastră și să-i oferiți oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în mediul acvatic.

Contacteaza-ne acum

Suna pentru a programa prima sedinta!

Tarife Cursuri Inot la grupa

- varsta minima 4 ani -

5% Reducere la abonamentele de grup pentru frati

Tarife Cursuri Inot & Aqua Bebe cu antrenor personal

- varsta minima 6 luni -

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii în legatură cu programul cursurilor de înot și pentru a programa prima ședință!