Aerobic Spring Challenge 2023

25 Martie 2023

Odata cu primavara, revine si pofta de viata si cheful de sport! Stim ca esti in cautare de tot mai multe evenimente care sa te scoata din casa si din zona de confort. Asa ca ti-am pregatit unul pe masura! Vino la o noua editie „AEROBIC SPRING CHALLENGE”, pentru ca istoria Viva Sport se scrie alaturi de tine!

Sambata, 25 martie, incepand cu ora 10:00, te asteptam la clasele tale preferate pe care instructorii nostri le vor tine in sala de evenimente. Intrarea va fi libera pentru toti membrii clubului si invitatii acestora. Asa ca da sfoara-n tara ca la Viva Sport se lasa cu distractie si sport!

Curios sa stii cam ce s-a intamplat la evenimentele anterioare? Uite aici un video:

Ti-am starnit pofta si curiozitatea? Atunci misiunea ne-a fost atinsa si te asteptam cu mare drag, alaturi de prieteni, sa ne cunoastem (daca nu am facut-o deja)!
Programul detaliat il gasiti mai jos, iar pentru mai multe informatii, adresati-va receptiei clubului nostru sau la tel 0725.828.482 / 0722.305.570

Program activitati

<

ORA Sala Evenimente
10:00 Warm-up
10:15 Aerobic Mix
(Cardio, ABT, Step, Power & Tone, HIIT)
11:30 Kickboxing
ORA Sala Evenimente

Studio Cycling
12:15 Zumba & Belly Dance 1h Cycling
ORA Sala Evenimente Sala C
12:45 Body & Mind Mix
(Barre, Pilates, Yoga, Stretching)
*Latino Fusion Heels

11:00 – Clasa de Aqua Gym la Piscina Interioara! – clasa demonstrativa numai pentru cei care nu au abonament de Aqua Gym/Gimnastica Acvatica!

*Clasa de Latino Fusion Heels se tine cu incaltaminte cu tocuri, asa ca trebuie sa venbiti cu pantofi cu toc!