Kangoo Jumps

Kangoo Jumps este unul dintre cele mai moderne tipuri de aerobic fiind foarte eficient şi distractiv. În timpul antrenamentelor de Kangoo Jumps se solicită musculatura întregului corp, dar mai ales fesierii, coapsele şi abdomenul. Antrenamentele făcute cu regularitate ajută la eliminarea ţesutului adipos, dezvoltarea forţei musculare, mobilitate, coordonare şi rezistenţă.

Acest tip de aerobic se poate practica de orice persoană, chiar şi de către cele care nu au mai practicat aerobic înainte.

Beneficii:

  • se ard mai multe calorii decât la orice altă clasă de aerobic;
  • se elimină celulita;
  • se tonifiază fesierii;
  • elimini stresul;
  • întăreşte coloana vertebrală şi discurile intervertebrale;
  • corectează poziția coloanei.

Recomandăm pentru clasele de Kangoo Jumps să purtaţi şosete înalte sau jambiere.

IMPORTANT!!!
Programările la Kangoo Jumps se pot face pe toată săptămâna în curs (de luni până vineri) la nr de telefon 021.332.22.47 şi 0725.828.482, în orele de program ale recepţiei (09:00 – 23:00);
Programările făcute în avans trebuiesc confirmate în ziua pentru care aţi făcut programare până în ora 15:00, în caz contrar programarea se anulează.

Anularea unei rezervări deja confirmată se face cu minim 3 ore înainte de începerea clasei, în caz contrar se consideră ca şedinţa efectuată.

Posesorilor de abonamente cu număr nelimitat de şedinţe care nu îşi respectă programarea li se suspendă dreptul de a se programa timp de o săptămâna sau pot plăti o taxa de 15 lei/programare neonorată.

Programările pentru orele suplimentare nu se pot anula, în cazul neprezentării se consideră şedinţa efectuată.
Programările pentru weekend (sâmbătă şi duminică) se vor face începând de vineri ora 15:00.
Va rugăm să vă asiguraţi că în momentul confirmării programării aveţi abonament valabil, în caz contrar se pierde programarea.

Mărimi Ghete de Kangoo Jumps:

XS – 35-36 – 45-50kg
S – 37-38 – 50-70kg
M – 39-40 – 70-80kg
L – 41-42 – până la 85kg