STRONG by Zumba – Clasa noua in programul de Aerobic

Incepand cu 13 noiembrie 2017

STRONG by Zumba este primul program HIT (High Intensity Training) produs de Zumba Fitness. Este un program inovator care nu este bazat pe dans asa cum ne-am astepta la ceva lansat de aceasta companie.
Antrenamentele STRONG by Zumba sunt impartite in incalzire, trei sectiuni de antrenament de tip cardio de intensitati progresive, o sectiune de antrenament pe saltea care se concentreaza pe lucrul zonei mediene a corpului si revenirea dupa efort. STRONG by Zumba aduce ceva nou in materie de fitness, atat prin formatul clasei, cat si prin muzica special conceputa pentru acest program. In acest domeniu, muzica este folosita ca fundal pentru exercitiile fizice. STRONG by Zumba® sincronizeaza fiecare miscare cu un accent muzical, factor deosebit de motivant si antrenant in timpul clasei de grup.
STRONG by Zumba este antrenamentul ideal pentru cei care vor sa creasca rezistenta la efort, sa atinga o conditie fizica optima si sa isi depaseasca limitele fizice si mentale in cadrul fiecarui antrenament. Atmosfera claselor STRONG by Zumba este una motivanta, iar exercitiile sunt usor de modificat in functie de nivelul fiecarui participant. Intensitatea muzicii creste o data cu fiecare sectiune a antrenamentului si odata cu ea creste si intensitatea exercitiilor fizice. Progresul este evident si apare dupa numai trei clase.

Clasele incep din 13 noiembrie, mai jos puteti vizualiza un scurt video demonstrativ!