Deschidem 15 Iunie 2020

Cu bucurie va anuntam ca incepand de Luni, 15 Iunie 2020, clubul nostru isi reia activitatea in conf. cu hotararea nr. 28 din 11.06.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Intrucat pana in acest moment nu s-au publicat normele de aplicare, va rugam sa urmariti in continuare pagina de Facebook si site-ul nostru www.vivasportclub.ro unde vom actualiza in timp real informatiile!

REGULI DE SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE

Proceduri de curățenie
Pe lângă procedurile deja existente, vom lua măsuri suplimentare de curățare profundă și dezinfectare de mai multe ori în timpul zilei și, de asemenea, peste noapte. Pe parcursul zilei, atunci când va fi nevoie, vom delimita anumite zone din club prin marcaje corespunzatoare pentru a asigura o curățare eficientă. Toate echipele noastre din cluburi se vor asigura de indeplinirea acestor protocoale stricte.

Proceduri de dezinfectare
Produse dezinfectante cu actiune virucide, bactericida si fungicida, vor fi utilizate pentru toate procesele de curățare continuă și profundă. De asemenea, o dată pe lună vom dezinfecta toate zonele din club cu pulverizator și dezinfectant special. Această procedură se va face prin procesul de dezinfectare cu nebulizator și va acoperi toate suprafețele din club.

REGULI DE IGIENA SI PREVENTIE PENTRU MEMBRII VIVA SPORT SI VIZITATORI

Toate măsurile și protocoalele sunt în permanență adaptate recomandărilor făcute de autorități

Stații de dezinfectare
Vom solicita membrilor, precum și vizitatorilor să folosească produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în club și frecvent pe toată durata vizitei. Produsele de dezinfectare pentru mâini vor fi disponibile la stațiile instalate în întregul club.

Soluții dezinfectante
Membrii vor trebui să folosească soluții dezinfectante pentru a curăța echipamentul înainte și după utilizarea acestuia, pe lângă protocoalele de curățare deja existente. Soluțiile dezinfectante vor fi disponibile în în toate zonele din club.

La intrarea in club:
Verificarea temperaturii corporale este obligatorie
La intrarea in club vom verifica temperatura corporala tuturor persoanelor cat si personalului nostru. Persoanelor cu o temperatură mai mare de 37,3 grade nu li se va permite accesul în club.

Este obligatoriu ca fiecare persoana care intra in club sa isi lase datele (nume complet si numar de telefon) precum si ora la care a intrat in club.

Este obligatoriu ca fiecare persoana sa poarte masca de protectie, sa foloseasca covorul de decontaminare de la intrare si sa isi dezinfecteze mainile cu solutia pusa la dispozitie.

Echipament individual de protecție
Echipele noastre vor fi dotate cu măști de protecție pentru față, pe care le vor purtate tot timpul petrecut în club. De asemenea, vom solicita tuturor membrilor să poarte mască pe toată durata vizitei în club.

Semne pentru siguranță
Pentru ca membrii să se simtă protejați și în siguranță, semne de distanțare socială si seturi noi de reguli vor fi amplasate în zona de recepție, în sala de forță, studiourile de group fitness, vestiare și piscină.

Zona de recepție
Echipa de la Recepție va dezinfecta mânerele ușilor, birourile, telefoanele, calculatoarele si POS-ul frecvent pe durata zilei.
Verificarea temperaturii corporale și utilizarea dezinfectantului de mâini vor fi obligatorii la intrarea în club.
Toți membrii vor fi încurajați să poarte mască pe durata vizitei în club

Salile de Aerobic
Rezervarea clasei
Pentru a asigura distanțarea socială, vom limita capacitatea la clasele de Aerobic. Rezervarea va fi obligatorie pentru a participa la clase. Rezervarea unui loc la clasa se poate telefonic face in ziua respectiva incepand cu ora 09:00; Programarea se va putea face pentru o singura clasa/zi si pentru maxim doua persoane.
Vom aloca o pauza între clasele de Aerobic pentru dezinfectarea studioului și a echipamentului

Acces în Sala de Aerobic
Salile de Aerobic vor fi deschise cu 5 minute înainte de începerea clasei. Participanții vor trebui să folosească soluția dezinfectantă pentru mâini înainte de a intra în sala.

Echipament
Va recomandam sa dezinfectati inainte si dupa antrenament echipamentul folosit la clase. Toate clasele de Aerobic, inclusiv Cycling, se vor desfasura astfel încât distanța dintre membri sa fie asigurata

Zona vestiarelor
Dulapurile, toaletele, oglinzile și toate dispozitivele disponibile în aceste zone vor fi frecvent dezinfectate pe durata zilei.

Dulapurile indisponibile vor fi marcate foarte clar pentru a menține distanța recomandată între membrii noștri. Vom solicita tuturor membrilor noștri să limiteze perioada de timp pe care o vor petrece în vestiare pentru a facilita accesul tinînd cont de regulile de distanțare social

Sala de Fitness (Forta)
Utilizarea echipamentului
Pentru a asigura distanțarea socială, vom reduce numărul echipamentelor disponibile. Anumite echipamente vor fi scoase din folosință și marcate pentru a încuraja distanțarea fizică.

Antrenamentul personal
Membrii vor trebui să respecte distanțarea socială în timpul antrenamentului cu antrenor personal. Antrenorii și instructorii vor purta măști și vor păstra distanța minimă de 1,5 m. față de clienți, iar toate recomandările și corecțiile se vor face verbal.

Piscina Exterioara!
Toate abonamentele la Piscina Interioara cu numar de sedinte si/sau cu acces nelimitat vor ramane suspendate! La cerere se pot activa pentru a va oferi acces la Piscina Exterioara sau la alte activitati din cadrul clubului! Detalii la receptie!
Astfel, in aceasta perioada Accesul la piscina exterioara va fi posibil pe baza abonamentului valabil la piscina interioara de luni pana duminica (day-time si full-time)!
Obligatoriu: prosop mare, papuci si costum de baie!

IMPORTANT: Toate abonamentele cu acces la Aerobic si/sau Fitness cu sedinte si/sau cu acces nelimitat isi vor relua valabilitatea cu zilele ramase restante la data de 12 martie 2020. Exceptie fac abonamentele transferate in ONLINE: acestea raman valabile in ONLINE. La cerere se pot reactiva in abonamente cu acces la activitatile incluse initial. Detalii la receptia clubului!

Antrenamentele ONLINE vor fi în continuare disponibile!