Cardio Tone

Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la salteluta cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie.

Tone & Stretch
Antrenamentul urmareste o modelare completa a corpului prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acest stil de antrenament se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor care au ca efect tonifierea intregului corp, (in special a zonelor cu probleme: copse, fese, abdomen ), reducerea celulitei, imbunatatirea circulatiei sanguine, dar si a posturii coloanei vetebrale.

Tone & burn
Asa cum ii spune si numele, antrenamentul pune accentul pe tonifierea muschilor si arderea grasimilor. In antrenament sunt folosite gantere, elastice, steppere, saltelute pentru un program cat mai antrenant. Cu acest tip de antrenament reusim sa dobandim energie, vitalitate, tonus si buna dispozitie, iar corpul devine mai suplu si mai ferm.