Aerobic

Viva Pilates Reformer More

Viva Pilates Reformer

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

Pilates Reformer Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates. Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat. Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunci, in picioare sau chiar atarnati de barele…

Vezi mai multe detalii

Pilates Reformer

Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.
Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat.
Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunci, in picioare sau chiar atarnati de barele de sustinere. Cu ajutorul aparatului Pilates Reformer vei avea parte de un antrenament inedit si mult mai eficient fata de antrenamentul clasic de Pilates.

Beneficii:

 • Creste forta
 • Imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea
 • Imbunatateste coordonarea si echilibrul
 • Riscul de accidentare este redus deoarece esti mereu sub supravegherea unui instrctor
 • Ajuta la tonifierea profunda a musculaturii
 • Tarife Antrenor Personal pentru Pilates Reformer

  PILATES REFORMER Durata Pret
  1 sedinta 135 lei
  4 sedinte 30 zile 440 lei
  8 sedinte 30 zile 760 lei

  Grup Pilates Reformer (2-4 persoane)

  GRUP PILATES REFORMER Durata Pret
  1 sedinta 90 lei
  4 sedinte 30 zile 320 lei
  8 sedinte 40 zile 560 lei  Programul grupelor de Pilates Reformer este urmatorul:
  Marti – 09:30
  Miercuri – 19:00

  Programeaza-te acum: 0725.828.482

  Body Contour More

  Body Contour

  Body contour este o clasa cu exerciții pentru tonifierea și definirea musculaturii, îmbinate cu exerciții de streching. Body Contour este o clasa ce are ca obiective modelarea si definirea armonioasa a musculaturii. Tonifierea corpului se realizeaza utilizand o gama variata de exercitii executate analitic, cu localizare precisa pe o anumita zona. Seriile de structuri de…

  Vezi mai multe detalii

  Body contour este o clasa cu exerciții pentru tonifierea și definirea musculaturii, îmbinate cu exerciții de streching.

  Body Contour este o clasa ce are ca obiective modelarea si definirea armonioasa a musculaturii.
  Tonifierea corpului se realizeaza utilizand o gama variata de exercitii executate analitic, cu localizare precisa pe o anumita zona.
  Seriile de structuri de miscare se pot executa cu propria greutate sau cu obiecte ajutatoare. Intensitatea si dozarea efortului sunt concepute astfel incat sa dobandesti o “silueta” de invidiat.

  Cardio Tone More

  Cardio Tone

  Vezi mai multe detalii

  Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la salteluta cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
  In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie.

  Tone & Stretch
  Antrenamentul urmareste o modelare completa a corpului prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acest stil de antrenament se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor care au ca efect tonifierea intregului corp, (in special a zonelor cu probleme: copse, fese, abdomen ), reducerea celulitei, imbunatatirea circulatiei sanguine, dar si a posturii coloanei vetebrale.

  Tone & burn
  Asa cum ii spune si numele, antrenamentul pune accentul pe tonifierea muschilor si arderea grasimilor. In antrenament sunt folosite gantere, elastice, steppere, saltelute pentru un program cat mai antrenant. Cu acest tip de antrenament reusim sa dobandim energie, vitalitate, tonus si buna dispozitie, iar corpul devine mai suplu si mai ferm.

  Kickboxing More

  Kickboxing

  Kickboxingul este unul dintre cele mai eficiente antrenamente sportive pentru a scapa de stres şi a-ţi modela corpul. Este o clasă complexă care încorporează mai multe elemente. Printre exerciţiile reprezentative se află și cele care includ mişcări specifice din box şi kickbox precum lovituri la pălmare, tehnici cu partenerul, lovituri la sac etc.

  Vezi mai multe detalii

  Pălmarele vor permite instructorului să aibă contact 1 la 1 cu fiecare persoană la clasă de fiecare dată. Loviturile la sac sunt o componentă majoră a regimului oricărui boxer, combinată cu antrenament cardio, de forţă și echilibru.
  O altă parte favorită a clasei sunt execițiile aerobe, acestea solicitând sistemul cardiovascular. Fiecare directă, croşeu sau uppercut solicită musculatura abdominală, oblică şi cea lombară cât şi musculatura braţelor.

  Step Aerobic More

  Step Aerobic

  Exerciţiile practicate în cadrul claselor de Step Aerobic va oferă un tonus muscular bun şi o condiţie fizică excelenţă.

  Vezi mai multe detalii

  Step-ul reprezintă o clasă de aerobic dinamică, care se bazează pe folosirea stepului, cu mişcări sigure pentru genunchi şi articulaţii, de păşire pe, şi de pe step în diferite combinaţii de exerciţii, folosind şi mişcări de braţe, elemente de mobilitate şi echilibru.
  Executarea acestor exerciţii de tip cardio vascular, aduc un plus de forţă, coordonare, creşterea rezistenţei la efort şi tonifiere a întregului corp.
  Viva Sport Club va invită la clasele organizate în cadrul programului nostru de aerobic pentru a va destinde şi a va menţine o condiţie fizică bună.

  ABT More

  ABT

  ABT – Această denumire se datorează termenilor din engleză “Abs, Butt and Thighs” şi are ca scop antrenamentul abdomenului, fesierilor şi al coapselor. Este o activitate intensă ce ajută la creşterea tonusului muscular în zonele vizate dar oferă şi un consum caloric foarte mare.

  Vezi mai multe detalii

  ABT-ul se adresează tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească aspectul fizic, fără a avea o pregătire sportivă anterioară.

  Beneficii:

  • tonifiază musculatura abdomenului, coapselor şi fesierilor;
  • se ard aproximativ 500 calorii
  • creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort;
  • îmbunătăţeşte sistemul circulator;
  • oferă un aspect frumos musculaturii.
  BOSU More

  BOSU

  BOSU – Both Sides Up sau Both Sides Utilized este un tip de antrenament cardio ce are la bază mişcările clasice de aerobic, dar care se execută pe o jumătate de sferă cu diametru de 65 de cm. Aceasta are două suprafețe: una plană şi una concavă.

  Vezi mai multe detalii

  Cardio BOSU are rolul de a vă ajuta să vă găsiţi echilibrul corporal. Este ştiut că exerciţiile care solicită menţinerea echilibrului fizic ajută la tonifierea profundă a musculaturii. Acest tip de clasa de aerobic se adresează tuturor categoriilor de persoane indiferent de vârstă. Nu necesită un echipamement sportiv special, însă este bine să aveţi la dumneavoatră încălţăminte sport curată, prosop şi o sticlă cu apă.

  Exerciţiile cu BOSU îmbină perfect mişcările de Aerobic cu distracţia.

  Exită trei tipuri de antrenamente:

  • cardiovascular;
  • pentru echilibru;
  • pentru controlul poziţiei;

  Beneficiile claselor de BOSU:

  • ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular;
  • ajută la recuperarea fizică după anumite accidente;
  • întăreşte muşchii implicaţi în respiraţie;
  • întăreşte muşchiul cardiac;
  • creşte numărul de celule roşii în sânge;
  • reduce stresul şi diminuează depresia.
  Power & Tone More

  Power & Tone

  Power & Tone este o clasă antrenantă dedicată atât doamnelor cât şi bărbaţilor şi are ca scop creşterea rezistenţei, forţei şi a tonusului musuclar. Datorită numărului mare de repetări efectuate cu greutăţi libere dar şi cu propria greutate, clasa reprezintă şi un consumator mare de calorii (se pot arde până la 800 calorii).

  Vezi mai multe detalii

  Muzica energică dar şi mişcările simple lipsite de coregrafii fac ca această clasă să fie una complexă deoarece se antrenează toate grupele musculare.
  Clasa se adresează atât persoanelor începătoare cât şi celor avansate.

  Body Suspension More

  Body Suspension

  Antrenamentul de Body Suspension este unul dintre cele mai populare concepte de antrenament funcţional. Acest tip de clasă se bazează pe exerciții cardio, de tonifiere şi de forţă executate cu ajutorul chingilor.

  Vezi mai multe detalii

  Avantajele antrenamentelor Body Suspension:

  • creşte forţa musculară;
  • creşte mobilitatea articulaţiilor;
  • creşte agilitatea;
  • ajută la dezvoltarea muşchilor stabilizatori;
  • tonifiază musculatura abdominală;
  Tonifiere PAF More

  Tonifiere PAF

  Clasele de Tonifiere PAF au ca scop să aducă în cadrul antrenamentului de aerobic eficiența exerciţiilor de tonifiere a musculaturii (picioare, abdomen, fesieri) fără a renunţa la beneficiile exerciţiilor cardio vasculare. Obiectivele urmărite sunt acelea de definire a musculaturii şi reducere a ţesutului adipos din zonele predispuse formării celulitei.

  Vezi mai multe detalii

  Exerciţiile cardio moderate în asociere cu cele de tonifiere declanşează un proces eficient de îmbunătăţire a aspectului pielii şi reducere a celulitei.
  Plecând de la acest principiu, urmând clase de tonifiere paf în asociere cu alte antrenamente de tip aerobic din cadrul programului nostru, rezultatele nu vor întârzia să apară.

  Suna acum!