Aerobic

Freestyle Training More

Freestyle Training

Clasele de Freestyle Training sunt o buna oportunitate de a depasi conditia fizica printr-un set de exercitii foarte diversificat. La acest tip de clasa de aerobic poate participa orice persona indiferent de nivelul de pregatire fizica. Se efectueaza atat exercitii cardio cat si exercitii de tonifiere si se lucreaza atat cu greutatea corpului cat si…

Vezi mai multe detalii

Clasele de Freestyle Training sunt o buna oportunitate de a depasi conditia fizica printr-un set de exercitii foarte diversificat.
La acest tip de clasa de aerobic poate participa orice persona indiferent de nivelul de pregatire fizica.
Se efectueaza atat exercitii cardio cat si exercitii de tonifiere si se lucreaza atat cu greutatea corpului cat si cu accesorii din sala.

Beneficii:

 • tonifiaza musculatura abdomenului, coapselor şi fesierilor;
 • creste rezistenta musculara si capacitatea de efort;
 • imbunatateste sistemul circulator;
 • ofera un aspect frumos musculaturii;
 • nu te plictisesti, sunt introduse mereu exercitii noi in program;
 • reduce celulita;
 • Accesul se face cu abonamentul de Aerobic!

  Functional Shape More

  Functional Shape

  Functional Shape sau Fusion Training

  Este un antrenament complex care presupune o incalzire mai aprofundata, cuprinzand atat elemente de tip cardio cat si elemente care te ajuta sa-ti corectezi postura si sa obti o mobilitate mai buna.Pentru partea cardio se foloseste stepul( exercitii basic), pentru partea de tonifiere se folosesc gantere, pentru partea de postura se folosesc bastoane( cele folosite…

  Vezi mai multe detalii

  Este un antrenament complex care presupune o incalzire mai aprofundata, cuprinzand atat elemente de tip cardio cat si elemente care te ajuta sa-ti corectezi postura si sa obti o mobilitate mai buna.Pentru partea cardio se foloseste stepul( exercitii basic), pentru partea de tonifiere se folosesc gantere, pentru partea de postura se folosesc bastoane( cele folosite si pentru exercitiile de kinetoterapie).
  Partea fundamentala a antrenamentului imbina exercitii pentru fiecare grupa musculara , punand accent nu in mod special pe varietatea de exercitii, ci pe numarul crescut al repetarilor, ceea ce ajuta la dezvoltarea masei muscularea si la cresterea rezistentei.
  Ultima parte a antrenamentului contine si exercitii de suplete si de corectare a posturii.Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, pauzele pot fi luate in functie de necesitatea fiecarei persoane( evitand asezarea si repausul total), iar numarul de repetari poate varia in functie de nivelul de pregatire al fiecrui participant la clasa!

  Viva Pilates Reformer More

  Viva Pilates Reformer

  Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.

  Pilates Reformer Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates. Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat. Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunci, in picioare sau chiar atarnati de barele…

  Vezi mai multe detalii

  Pilates Reformer

  Cel mai renumit si eficient echipament cu ajutorul caruia puteti executa exercitii de Pilates.
  Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela ca puteti efectua o gama variata de exercitii si ca sunteti mereu asistat de un instructor specializat.
  Puteti efectua exercitii pe spate, stand in genunci, in picioare sau chiar atarnati de barele de sustinere. Cu ajutorul aparatului Pilates Reformer vei avea parte de un antrenament inedit si mult mai eficient fata de antrenamentul clasic de Pilates.

  Beneficii:

 • Creste forta
 • Imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea
 • Imbunatateste coordonarea si echilibrul
 • Riscul de accidentare este redus deoarece esti mereu sub supravegherea unui instrctor
 • Ajuta la tonifierea profunda a musculaturii
 • Tarife Antrenor Personal pentru Pilates Reformer

  PILATES REFORMER Durata Pret
  1 sedinta 135 lei
  4 sedinte 30 zile 440 lei
  8 sedinte 30 zile 760 lei

  Grup Pilates Reformer (2-4 persoane)

  GRUP PILATES REFORMER Durata Pret
  1 sedinta 90 lei
  4 sedinte 30 zile 320 lei
  8 sedinte 30 zile 560 lei  Programul grupelor de Pilates Reformer este urmatorul:
  Luni – 19:00
  Miercuri – 19:00
  Vineri – 18:00

  Programeaza-te acum: 0725.828.482

  Cardio Tone More

  Cardio Tone

  Vezi mai multe detalii

  Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la salteluta cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
  In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie.

  Tone & Stretch
  Antrenamentul urmareste o modelare completa a corpului prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acest stil de antrenament se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor care au ca efect tonifierea intregului corp, (in special a zonelor cu probleme: copse, fese, abdomen ), reducerea celulitei, imbunatatirea circulatiei sanguine, dar si a posturii coloanei vetebrale.

  Tone & burn
  Asa cum ii spune si numele, antrenamentul pune accentul pe tonifierea muschilor si arderea grasimilor. In antrenament sunt folosite gantere, elastice, steppere, saltelute pentru un program cat mai antrenant. Cu acest tip de antrenament reusim sa dobandim energie, vitalitate, tonus si buna dispozitie, iar corpul devine mai suplu si mai ferm.

  Kickboxing More

  Kickboxing

  Kickboxingul este unul dintre cele mai eficiente antrenamente sportive pentru a scapa de stres şi a-ţi modela corpul. Este o clasă complexă care încorporează mai multe elemente. Printre exerciţiile reprezentative se află și cele care includ mişcări specifice din box şi kickbox precum lovituri la pălmare, tehnici cu partenerul, lovituri la sac etc.

  Vezi mai multe detalii

  Pălmarele vor permite instructorului să aibă contact 1 la 1 cu fiecare persoană la clasă de fiecare dată. Loviturile la sac sunt o componentă majoră a regimului oricărui boxer, combinată cu antrenament cardio, de forţă și echilibru.
  O altă parte favorită a clasei sunt execițiile aerobe, acestea solicitând sistemul cardiovascular. Fiecare directă, croşeu sau uppercut solicită musculatura abdominală, oblică şi cea lombară cât şi musculatura braţelor.

  Step Aerobic More

  Step Aerobic

  Exerciţiile practicate în cadrul claselor de Step Aerobic va oferă un tonus muscular bun şi o condiţie fizică excelenţă.

  Vezi mai multe detalii

  Step-ul reprezintă o clasă de aerobic dinamică, care se bazează pe folosirea stepului, cu mişcări sigure pentru genunchi şi articulaţii, de păşire pe, şi de pe step în diferite combinaţii de exerciţii, folosind şi mişcări de braţe, elemente de mobilitate şi echilibru.
  Executarea acestor exerciţii de tip cardio vascular, aduc un plus de forţă, coordonare, creşterea rezistenţei la efort şi tonifiere a întregului corp.
  Viva Sport Club va invită la clasele organizate în cadrul programului nostru de aerobic pentru a va destinde şi a va menţine o condiţie fizică bună.

  ABT More

  ABT

  ABT – Această denumire se datorează termenilor din engleză “Abs, Butt and Thighs” şi are ca scop antrenamentul abdomenului, fesierilor şi al coapselor. Este o activitate intensă ce ajută la creşterea tonusului muscular în zonele vizate dar oferă şi un consum caloric foarte mare.

  Vezi mai multe detalii

  ABT-ul se adresează tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească aspectul fizic, fără a avea o pregătire sportivă anterioară.

  Beneficii:

  • tonifiază musculatura abdomenului, coapselor şi fesierilor;
  • se ard aproximativ 500 calorii
  • creşte rezistenţa musculară şi capacitatea de efort;
  • îmbunătăţeşte sistemul circulator;
  • oferă un aspect frumos musculaturii.
  BOSU More

  BOSU

  BOSU – Both Sides Up sau Both Sides Utilized este un tip de antrenament cardio ce are la bază mişcările clasice de aerobic, dar care se execută pe o jumătate de sferă cu diametru de 65 de cm. Aceasta are două suprafețe: una plană şi una concavă.

  Vezi mai multe detalii

  Cardio BOSU are rolul de a vă ajuta să vă găsiţi echilibrul corporal. Este ştiut că exerciţiile care solicită menţinerea echilibrului fizic ajută la tonifierea profundă a musculaturii. Acest tip de clasa de aerobic se adresează tuturor categoriilor de persoane indiferent de vârstă. Nu necesită un echipamement sportiv special, însă este bine să aveţi la dumneavoatră încălţăminte sport curată, prosop şi o sticlă cu apă.

  Exerciţiile cu BOSU îmbină perfect mişcările de Aerobic cu distracţia.

  Exită trei tipuri de antrenamente:

  • cardiovascular;
  • pentru echilibru;
  • pentru controlul poziţiei;

  Beneficiile claselor de BOSU:

  • ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular;
  • ajută la recuperarea fizică după anumite accidente;
  • întăreşte muşchii implicaţi în respiraţie;
  • întăreşte muşchiul cardiac;
  • creşte numărul de celule roşii în sânge;
  • reduce stresul şi diminuează depresia.
  Power & Tone More

  Power & Tone

  Power & Tone este o clasă antrenantă dedicată atât doamnelor cât şi bărbaţilor şi are ca scop creşterea rezistenţei, forţei şi a tonusului musuclar. Datorită numărului mare de repetări efectuate cu greutăţi libere dar şi cu propria greutate, clasa reprezintă şi un consumator mare de calorii (se pot arde până la 800 calorii).

  Vezi mai multe detalii

  Muzica energică dar şi mişcările simple lipsite de coregrafii fac ca această clasă să fie una complexă deoarece se antrenează toate grupele musculare.
  Clasa se adresează atât persoanelor începătoare cât şi celor avansate.

  Body Suspension More

  Body Suspension

  Antrenamentul de Body Suspension (TRX) este unul dintre cele mai populare concepte de antrenament funcţional. Acest tip de clasă se bazează pe exerciții cardio, de tonifiere şi de forţă executate cu ajutorul chingilor.

  Vezi mai multe detalii

  Avantajele antrenamentelor Body Suspension (TRX):

  • creşte forţa musculară;
  • creşte mobilitatea articulaţiilor;
  • creşte agilitatea;
  • ajută la dezvoltarea muşchilor stabilizatori;
  • tonifiază musculatura abdominală;
  Tonifiere PAF More

  Tonifiere PAF

  Clasele de Tonifiere PAF au ca scop să aducă în cadrul antrenamentului de aerobic eficiența exerciţiilor de tonifiere a musculaturii (picioare, abdomen, fesieri) fără a renunţa la beneficiile exerciţiilor cardio vasculare. Obiectivele urmărite sunt acelea de definire a musculaturii şi reducere a ţesutului adipos din zonele predispuse formării celulitei.

  Vezi mai multe detalii

  Exerciţiile cardio moderate în asociere cu cele de tonifiere declanşează un proces eficient de îmbunătăţire a aspectului pielii şi reducere a celulitei.
  Plecând de la acest principiu, urmând clase de tonifiere paf în asociere cu alte antrenamente de tip aerobic din cadrul programului nostru, rezultatele nu vor întârzia să apară.

  Zumba More

  Zumba

  ZUMBA este o clasă cardio de aerobic, unde se lucrează foarte intens, arzându-se foarte multe calorii. ZUMBA combină exerciţiile cardio cu exerciţii de tonifiere şi definire a musculaturii, acestea realizându-se pe ritmuri de muzică latino, pop etc.

  Vezi mai multe detalii

  ZUMBA este o metodă distractivă perfectă pentru a arde calorii şi a vă tonifia întregul corp.

  De ce să alegi ZUMBA ?

  • îmbină într-un mod distractiv dansul cu aerobicul;
  • este o metodă foarte bună de a te destinde şi de a obţine beneficii pentru mintea şi corpul tău;
  • la o singură şedinţa de ZUMBA poţi să arzi şi până la 1000 de calorii.
  • ZUMBA foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale, creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant;

  Ce mai astepti incearca si tu acest tip de exercitiu distractiv!
  Accesul la orele de zumba se face pe baza abonamentului de aerobic. Vezi aici tarifele!
  In sectiunea program poti vedea cand este urmatoarea clasa de zumba.

  Power Yoga More

  Power Yoga

  Această formă de Yoga, inventată de doi americani profesori de Yoga este folosită pentru a descrie un stil mai accesibil de Yoga, bazat pe asocierea dintre fitness, stretching şi flexibilitate.

  Vezi mai multe detalii

  În timpul exerciţiilor un rol important îl are respiraţia, asigurându-se astfel oxigenarea şi eliminarea tensiunii din ţesuturile musculare. Exerciţiile de Power Yoga îmbunătăţesc puterea de concentrare şi totodată ajută la alinierea coloanei vertebrale, corectând astfel deficienţele posturale. Mişcările intense de aerobic din cadrul antrenamentului de Power Yoga au că scop tonifierea musculaturii amplificând rezistenţă organismului.

  HIIT More

  HIIT

  Îţi prezentăm antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau antrenamentul pe intervale de intensitate. Unii îl mai numesc și antrenament milităresc de slăbire deoarece presupune executarea exercițiilor într-un mod foarte intens datoriă combinației dintre acestea, pauzelor mici sau inexistente.

  Vezi mai multe detalii

  Acesta este un sistem de antrenament uşor de implementat, care îţi oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil. Specialiștii au demonstrat în timp că eforturile intense, dar scurte ca durată, pot aduce mai multe beneficii decât efortul susţinut, de lungă durată.

  O sesiune de 20 de minute de antrenament HIIT arde mai multe grăsimi decât 45-60 de cardio clasic.

  Beneficiile HIIT

  • Consum caloric mare, fără pierderea masei musculare
  • Creşterea sensibilităţii la insulină
  • Îți tonifiază musculatura
  • Antrenamente mai distractive şi mai accesibile
  • Crește metabolismul bazal
  Passion Dance More

  Passion Dance

  Passion Dance este o clasă de aerobic, provenită din aceeași familie cu Zumba, plină de dinamism și expresivitate. Pe muzica ce traversează stiluri de dans din anii 90 până în prezent, veti parcurge coregrafii incendiare, îndrumați de către un instructor dăruit. Mişcarea este o modalitate grozavă de a ne distra, de a ne energiza şi, într-un final, de a scăpa de efectele neplăcute ale sedentarismului şi ale unei alimentaţii nu tocmai sănătoase.

  Vezi mai multe detalii

  Alternând sesiunile de aerobic pe ritmuri rapide şi lente de muzică latină, antrenamentele de passion dance vor duce garantat la un corp tonifiat, un număr de calorii considerabil redus şi o senzaţie de înviorare care te va însoţi pe tot parcursul zilei.
  De ce sa participi la Passion Dance?

  • ajută la arderea eficientă a caloriilor şi la pierderea în greutate (450-600 calorii/ oră)
  • ajută la eliminarea stresului – mişcarile pline de energie nu doar că ajută la eliminarea endorfinelor, eliberând tensiunea din corp, dar vă ajută şi să scăpaţi de grijile zilnice, prin contopirea corpului cu muzica şi mişcările parcurse.
  • ajută la reducerea tensiunii arteriale
  • creşte densitatea osoasă, prevenind astfel apariţia osteoporozei
  • îmbunătăţeşte tonusul muscular
  Khai-Bo More

  Khai-Bo

  Khai Bo este un nou tip de antrenament introdus în programul Viva Sport, ce lucrează în ritm alert toate grupele de muşchi.

  Vezi mai multe detalii

  KHAI – BO este un tip de exerciţii de freestyle combat executate pe muzică. Lansat la sfârşitul anilor 90, este recunoscut că unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia.
  Este o clasă cardio, plină de energie, în timpul căreia se pot arde între 500 şi 700 calorii. Scopul principal al exerciţiilor este de a spori capacitatea cardiovasculară, rezistenţă, flexibilitatea şi forţa.
  Pe scurt, este antrenamentul aerobic care presupune lovituri inspirate din artele marţiale, practicat pe muzică alertă.

  Circuit Workout More

  Circuit Workout

  Circuit Workout este un antrenament cardio, ce îți pune la încercare rezistența și forța musculară. În cadrul clasei pot fi cuprinse o mare varietate de exerciţii, ce sunt executate cu ajutorul accesorilor precum stepul, kettlebellul, ganterele, barele, saltea, mingea BOSU sau greutatea propriului corp. Astfel, variind exerciţiile şi tipurile de accesorii vă veţi mentine mult mai uşor interesul și în niciun caz nu vă veți plictisi până la finalul orei.

  Vezi mai multe detalii

  Exerciţiile din cadrul circuitului sunt în general ordonate astfel încât diversele grupe de muşchi să fie alternate, pentru a permite o recuperare adecvată. Pauzele între exerciţii sunt undeva între 30-60 secunde, iar cel de odihnă dintre circuite de 1-3 minute. Aceste exerciții se execută în mai multe serii de repetări, într-un interval de timp stabilit de către instructor.

  Beneficii:

  • crește forța musculară
  • crește viteza de reacție
  • dezvoltă rezistența
  • dezvoltă capacitatea cardio-respiratorie
  Bag Box More

  Bag Box

  O clasă de Bag Box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body Combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Este o clasa ultra dinamica si atentionam curiosii ca poate provoca dependenta! Acest tip de antrenamentfreestyle combat este unul raspandit si cautat in Marea Britanie, iar de cativa ani din ce in ce mai imbratisat si de romani.

  Vezi mai multe detalii

  Beneficii:

  • Bag boxingul este un sport care solicita mai multe grupe musculare in acelasi timp
  • Starea pe care ti-o da bag boxingul in timp ce te antrenezi este incredibila
  • Eliberezi foarte multa energie negativa acumulata in timpul zilei
  • E un antrenament cardio pe parcursul caruia pierzi in jur de 700 de calorii
  Dynamic Ballet More

  Dynamic Ballet

  Test subtitle Dynamic Ballet

  Dynamic Ballet constă în mişcări din gimnastică de baza combinate cu mişcări de balet şi dans contemporan.

  Vezi mai multe detalii

  Având în vedere că se lucrează braţele şi picioarele se lucrează în acelaşi timp, această clasa este una cardio. De asemenea, se tonifiaza întreagă musculatura, folosindu-se mişcări de corectare a posturii. Muzică permite fluentă şi degajă elegantă şi mişcări graţioase. Permite o dezvoltare armonioasă a întregului corp. Te ajută să ai o ţinută frumoasă.

  Antrenor Personal More

  Antrenor Personal

  Antrenamentele cu un antrenor personal în sala de fitness sunt extrem de eficiente dacă doriţi să ajungeţi la formă dorită în cel mai scurt timp posibil.

  Vezi mai multe detalii

  Antrenorul personal vă va evalua şi reevalua răspunsul organismului şi metabolismului la exerciţiile din timpul antrenamentului. În funcţie de rezultatele obţinute, antrenorul va decide în continuare programul care trebuie urmat.
  Împreună cu antrenorul personal veţi stabili obiectivele pe care doriţi să le atingeţi în urmă programului de antrenament. Antrenorul va aprecia în funcţie de priorităţile dumneavoastră şi în funcţie de potenţialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

  De ce sa va antrenati cu un Antrenor Personal?

  • vă alcătuieşte un program complet de antrenament;
  • vă monitorizează evoluţia în timpul antrenamentelor;
  • vă asigură asistenţă în tehnici de realizare a exerciţiilor;
  • vă sfătuieşte în legătură cu alimentaţia ce trebuie urmată;

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!